Mark og Russell lager trøbbel i New York


Politikk, makt, sex og vold i New York City. Mark Wahlberg og Russell Crowe dobler opp med Catherine Zeta-Jones i Broken City.

Her i OP-5 er vi store fans av Mark Wahlberg etter Boogie Nights, The Departed og ikke minst sommerens rasende festlige Ted. Og Russell Crowe ruver også høyt etter Gladiator, The Insider, State Of Play og gode, gamle Romper Stomper.

Nå har duoen slått seg sammen i Broken City, en slick thriller om makt, politikk, korrupsjon, svik, sex, vold og den slags i New York. Catherine Zeta-Jones sexer seg opp i en vampete hovedrolle som konen til New York-ordføreren (Crowe), Wahlberg er eks-politimannen som skal finne ut hvem konen hans er utro med. Det hele ser ut som en streit, vellaget thriller, dog uten voldsomt med overraskelser eller uventede twists.

Et hjertesukk: Som vanlig viser traileren alt for mye, det føles som om man har sett filmen allerede. Dårlig trend i Hollywood, det der.

Broken City er for øvrig regissert av Allen Hughes, en av Hughes-brødrene som sto bak Menace II Society og From Hell, og filmen har premiere i USA 18. januar.