Netflix: 5 filmer du bør sjekke ut – del 3

Trenger du filmtips til kosekvelden? Vi har nok en gang plukket fem kick ass filmer fra Netflix-katalogen. Fra hillbillies og undercover cops til kannibalisme og en av tidenes mest spennende filmer.

Jada, da er vi på igjen. Netflix fortsetter å utvide katalogen sin, og til tross for alt rælet og de manglende seriesesongene, er det mange perler å finne hos nettbutikken.

Del 1: Her kan du sjekke våre fem første anbefalinger

Del 2: Her har du enda en runde med anbefalinger

…og her har vi jommen også anbefalt noen serier også

Anyways, her er dagens 5 anbefalinger:

NB! NB! Du må kanskje installere Mediahint for å se noen av disse filmene. Enkelt og greit fra Mediahint.com, da åpner det amerikanske biblioteket til Netflix.

NB 2! Vi skriver 100% uavhengig, ingenting her er sponset av Netflix eller andre.

Picnic med døden (1972)
— En kompisgjeng drar på fisketur inn i det ruraleste av det rurale USA, og får et ublidt møte med koko hillbillies. Banjoene skingrer fra tretoppene, øynene sitter tett som på ekorn, og du skjønner omsider hvor frasen “hoink, hoink, squeal like a pig” kommer fra. Latterlig bra film med briljant innsats fra Jon Voight, Ned Beatty og Burt Reynolds.

Serpico (1973)
— Denne filmen har den norske undertittelen “den siste ærlige purk”, og det er selvsagt Frank Serpico, spilt av Al Pacino. Han går undercover for å avdekke korrupsjon i NYPD, og Pacino leverer en av sine definerende roller. Serpico rangeres ofte som en av verdens beste filmer, intet mindre.

Quest For Fire (1981)
— Quest For Fire har kanskje verdens korteste manus, men er en atmosfærisk og superspennende film. Ron Perlman (han fra Hellboy og Sons Of Anarchy og Rosens Navn) og Everett McGill (Twin Peaks) spiller to cro-magnons som stresser med kannibaler, tigre og allslags utfordringer, men mest av alt er de på jakt etter fyr. Derav tittelen. Høres kanskje rart ut, men Quest For Fire er en kanonfilm.

Jaget (1993)
— Harrison Ford er på rømmen! Politimannen Tommy Lee Jones jakter på ham! Harrison Ford prøver å bevise at han er uskyldig! Han har ikke drept konen sin, jo! Er Jaget en av tidenes mest spennende filmer? Jepp.

The Good Son (1993)
— De to første Hjemme alene-filmene er blant mine favoritter. Og om du synes Macaluay Culkin var djevelunge i de filmene, kan du bare sperre opp øynene for The Good Son. Makan til evil kid har du knapt sett på film.