Noen TV-tips for søndagen


Dagen før dagen! I natt sender Showtime sesongpremierer på både Homeland og Dexter, men man må jo se på TV uansett. Her er våre tips.

Downton Abbey
på NRK1 kl 20:55

– Det er kanskje ikke så mye krim i historien om livet på Downton Abbey i mellomkrigstiden, men serien har gitt oss god underholdning gjennom to sesonger. I følge serieskaperne skal “et par bli gift, en baby blir født og en velkjent karakter bli drept” i løpet av sesongen.

Ondt Blod i New York på NRK3 kl 21:00
– NRK gir Ondt Blod i New York beinhard konkurranse med Downton Abbey, så her skal Get-boksen få kjørt seg. Første episode ble vist forrige søndag, og var lovende om galskapen rundt Five Points i New York på 1860-tallet.

Boss på Vox kl 22:15
– Ikke fått med deg Boss ennå? Beinhard, fengende serie med Kelsey Grammer som borgermester i korrupte Chicago, samtidig som han må holde sin egen sykdom gjemt fra offentligheten. En av de beste nye seriene fra de siste årene, tror det er episode 3 som vises i kveld.

Line Of Duty på SVT1 kl 22:40
– Yes, da er det klart for kveldens ubestridte høydepunkt, Line Of Duty. Sesongavslutning i den episke sagaen om den korrupte engelske politimannen Tony Gates og kaoset som omgir ham. Forrige ukes cliffhanger var helt vanvittig.

Louis Theroux – Megafengslet i Miami på NRK3 kl oo:o5
– Louis Theroux henger ut med kriminelle i et gammelt, overbefolket fengsel i Miami. Som vanlig kommer han tettere på dem enn noen andre, og det er duket for drama, underholdning, sjokk, vold, galskap og en god dose humor. Ufrivillig og frivillig. Meget god dokumentar.

Amanda Knox: Murder On Trial In Italy på TV 2 film kl 00:25
– Drapssaken mot Amanda Knox har alle detaljer et drama trenger. Drap, ritualer, hemmelige elskere, korrupt politi og Gud vet hva. Jeg har ikke sett denne filmen, og det er vel grunn til å tro at det er en midt-på-treet TV-film, men om den er i nærheten av like god som artikkelen Vanity Fair trykket for et års tid siden, er det definitivt verdt å få med seg.