Bruce Willis! BBC-serie! Detektiv fra Bergen! TV-tips for søndagen


Sofa, fjernkontroll og flatskjerm. De viktigste ingrediensene for en perfekt søndag. Her har du noen tips til filmer og serier i kveld.

Unbreakable
, Max kl 21:00

– Det er rart å tenke på at den samme regissøren som debuterte så briljant med The Sixth Sense, nå er en ubetydelig parantes i Hollywood. Men før M. Night Shyamalan rakk å lage søvndyssende filmer som Lady In The Water og The Happening, leverte han en rekke solide skrekkthrillers. Jeg husker Unbreakable som en stemningsfull, småskummel, creepy og veldig underholdende film med Bruce Willis og Samuel L. Jackson i storform, gleder meg til å se om den har holdt seg.

Inside Men, SVT1 kl 01:40
– Jeg har ikke hørt om Inside Men før, men når ordene “miniserie” og “BBC” dukker opp, er det bare å programmere GET-boksen. Dette er første av fire episoder om en gjeng som planlegger og gjennomfører et ran. Holder lenge for meg, og traileren er finfin.

Line Of Duty, SVT kl 22:40
– Andre episode av denne BBC-serien. Den første episoden var aldeles strålende, hvor vi møtte den dekorerte politimannen Tony Gates og hans trøblete hverdag. Les mer om Line Of Duty her

Varg Veum – Dødens drabanter, TV2 kl 21:45
Barnevern, kidnapping, drap og kaos. TV 2 fortsetter å pumpe ut Varg Veum-filmer på søndager, og i kveldens film er Trond Espen Seim åpenbart presset fra alle kanter.