November leverte! Mest leste saker


Svensk/dansk krimdrama, stressede astronauter og en overraskelse fra Vestlandet. Det er noen av de mest populære tingene på OP-5 i november.

November er endelig ferdig, og det betyr at advent er i gang og sosiale medier er fri for masete movember-oppdateringer. Vi hadde nok en god måned her på bloggen, og endte opp med våre nest beste månedstall noensinne. High five til alle være kjære lesere for tilliten. Her er Topp 5 av mest leste saker av i november (PS: faste spalter som Netflix-tips og TV-tips er ikke med):

1. Broen 2 – vi oppsummerer sesongen
— Den ti episoder lange fortellingen om Saga og Martin, dansker og svensker, mordere og psykopater samlet hundretusener av seere på NRK, og tusenvis av lesere på bloggen vår. Dette var vår oppsummering etter siste episode.

2. – Broen 2 er bedre enn første sesong
— Radioresepsjonens Bjarte Tjøstheim er en populær herremann, også hos oss. Her forteller han hvorfor han digger andre runde av Broen.

3. Gravity: HOLD PUSTEN!
— Sandra Bullock og George Clooney i verdensrommet? Blir ikke bedre enn det på kino, mente vi. Og det ville leserne våre få med seg.

4. Stavanger Noir: Stort intervju med Tore Renberg
— Tore Renberg overrasket mange – oss inkludert – med å levere en herlig Stavanger-krimroman nå i høst. Dette er et langt og – vi må få si det selv – veldig underholdende intervju med Stavanger-forfatteren.
5. Hvem er Samuel Bjørk – og hvorfor henger det en engel i skogen?
— Debutromanen til Samuel Bjørk har solgt i over 10.000 eksemplarer, og Det henger en engel alene i skogen blir en av julesalgets vinnere. Men hvem har egentlig skrevet boken? Vi synset.