Ny serie med han fra The Shield: Vegas


Michael Chiklis er tilbake på TV-skjermen. Nå som mafiaboss i syndens by. Vi har traileren.

Få karakterer har gitt meg like mye glede og spenning som Vic Mackey i The Shield, mesterlig spilt av Michael Chiklis. Gjennom syv sesonger briljerte Chiklis som den handlekraftige, uregjerlige, selvrettferdige L.A.-politimannen Mackey, før Chiklis forsvant over i tegneserierollen som The Thing/Ben Grimm i De Fantastiske Fire.

Nå er Michael Chiklis tilbake. Det vil si, han kommer tilbake til høsten, som mafiabossen Johnny Savino i CBS-serien Vegas. Settingen er 60-tallet, og Dennis Quaid (eller han-fra-Min mikropartner) spiller rodeocowboyen Ralph Lamb som er en handlekraftig, uregjerlig og selvrettferdig (hey!) politimann i et Las Vegas som er i ferd med å gå fra gangsterby til noenlunde rettskaffen by. La oss kalle det Boardwalk Empire i ørkenen.

Her har du traileren, så tar vi en kjapp analyse etterpå:

Ok, dette ser jo lovende ut? Chiklis kler mafiadress, Quaid ser noenlunde trøblete ut (kompliment!), og Las Vegas er en glamorøs, effektiv og fin kulisse for harde oppgjør og god spenning. Tenk Bugsy Siegel, Casino, CSI på sitt beste og Tyson-kamper.

To grunner til å være skeptisk:
Det ser dustete ut at Dennis Quaid/Ralph Lamb går rundt med en shotgun på skulderen nesten hele tiden, men vi kan håpe det bare er klippene som er valgt til traileren. I tillegg er det skummelt når Chiklis sier at dette kan være noe helst spesielt fantastisk. Tips: arranger festen først, så kan du skryte over hvor fett det var og hvor mange kule folk som var der. Ellers kan det fort bli slik hype og så denne typen nedtur.

Vegas har premiere til høsten, og skal gå på CBS hver tirsdag kl 22. Vi vet ikke hvem som skal vise den her hjemme, men dersom noen TV-folk der ute har peiling må de gjerne si fra i kommentarfeltet.

Takk til Halstein Røyseland for tips

Bonus…litt mimring fra The Shield: