Nye detaljer om Homeland sesong 2


Herregud, så vi gleder oss til sesong 2 av den briljante TV-serien Homeland. Og endelig har vi fått på plass flere detaljer om fortsettelsen.

I desember ble sesong 1 av thrillerserien Homeland avsluttet på Showtime i USA og TV 2 her hjemme. Tett manus, paranoid stemning, Claire Danes i sin livs rolle, intense cliffhangers…joda, Homeland er/var den beste nye TV-serien på lenge, og publikum elsket historien om den hjemkomne soldaten Brody og den briljante/maniske CIA-agenten Carrie.

5 gode grunner til å se på Homeland

Så da ble det annonsert sesong 2, og manusforfatterne fortalte om sine vage planer for sesongen. les den saken her. Nå er det kommet flere detaljer, og vi vet at OP-5-leserne er nysgjerrige, så here we go:

Homeland sesong 2 får premiere i USA 20. september. På sesong 1 var TV 2 veldig tidlig ute – faktisk først i verden etter USA – så vi regner med at de er på ballen på sesong 2 også. Vi skal sjekke med dem, så får du all info du trenger om norsk premiere på Homeland her hos oss

— To av karakterene fra sesong 1 er gitt statusen “series regular”, det vil si at de da er med i hver Homeland-episode og skrives mer inn i handlingen. Først ut er David Marciano, som spiller Virgil, den litt shady sidekicken som hjelper Carrie med semilovlig etterforskning. Marciano har også fått status som “full cast member”, og vi antar det er fordi han skal hjelpe Carrie å huske detaljer som ble hvisket ut i slutten av sesong 1. I tillegg er Navid Negahban, som spiller Abu Nazir, blitt “series regular, så hans påvirkning på soldat/terrorist/politiker Brody skal tydelig utbroderes og bankes inn.

(fortsetter under bildet)

— Vi har også lagt inn pre-order på DVD-en av sesong 1 hos Play.com. Den slippes 1. oktober, altså nesten samtidig med at sesong 2 har premiere.

Hva syntes man egentlig om siste episode av sesong 1?