OFF TOPIC: Topp 5 kuleste karer i Super Bowl


Hvorfor gråter Knowshon Moreno? Og hvor i huleste kommer navnet Knowshon fra? Vi gir deg svaret med vår Topp 5 over kuleste karakterer i Super Bowl.

Natt til mandag ruller Super Bowl med Denver Broncos mot Seattle Seahawks over flatskjermen (her hjemme er det Viasat som viser kampen), og her i OP-5 gleder vi oss som små barn kvelden før bursdag på julaften. Dette er jo rimelig OFF TOPIC, men det er fordelen med å ha egen blogg: vi kan skrive om hva vi vil!

Så her kommer vår Topp 5-liste over de fem kuleste karene som står på banen i New Jersey i morgen. Fordelen med disse herlige typene er at du trenger ikke være det minste interessert i amerikansk fotball for å finne underholdning. Det blir både tårer og latter! Enjoy.

5. Knowshon Moreno, Denver Broncos
— Rett på sak: hvor i alle dager kommer det rare – og dødskule – fornavnet fra? sammensatt av faren og morens, selvsagt! “Knowshon’s first name is a portmanteau of his father’s nickname, Knowledge, and his mother’s name, Varashon.”
Men det beste er når nasjonalsangen ruller over høyttalerne. For Knowshon er så følsom etter en beinhard oppvekst, at han gråter når USA hylles. Altså, vi mener GRÅTER. Vi snakker shotsglass, sjekk dette utrolige klippet:

Saklig! Snakk om å cry me a river. Dette har selvsagt ført til uendelig med oppfølgervideoer på nettet, her er min favoritt:

4. Marshawn Lynch, Seattle Seahawks
— Makan til atlet skal du lete lenge etter. Da Seattle Seahawks spilte mot New Orleans Saints i sluttspiller i 2011, sørget Marshawn Lynch for et av de drøyeste løpene noensinne i NFL. Hjemmefansen i Seattle er kjent for å lage mye støy, men her gikk det helt av hengslene. Etter dette løpet, hvor Lynch slåss mot syv Saints-spillere, og kaster en av dem i bakken med en hånd, slo publikumsjubelen ut som seismisk aktivitet på en nærliggende målestasjon. Vi snakker jordskjelv! Og siden Lynch sitt kallenavn er Beast Mode, blir det da omtalt som Beast Quake. Sjekk løpet da!

Beast Quake skjedde forresten en gang til nå i år, også da mot Saints.

Marshawn Lynch aka Beast Mode er for øvrig kjent for å hate å snakke med pressen, når han blir tvunget til det av klubben og NFL, leverer han stort sett enstavelsesord. Bortsett fra når NFL Japan kommer og tar ham med på test av japansk snop, selvsagt! Marshawn Lynch er nemlig kjent som verdens kanskje største fan av…Skittles!

3. Peyton Manning, Denver Broncos
— Sørstatskaren Peyton Manning er kanskje tidenes beste quarterback i NFL, og denne sesongen satte han rekord i både antall touchdowns og hvor mange yards han kastet i sesongen. Nå skal han lede Denver Broncos til Super Bowl-seier – sin andre seier dersom han klarer det. Men Peyton tar det veeeeeldig med ro når irriterende journalister spør om han er bekymret for sin egen fremtid etter skade og alder tynger på. Alt Peyton vil er jo bare å få en øl ned i halsen! Dette er noen minutter etter Peyton har sendt Broncos til Super Bowl med nok en heseblesende performance:

…og så må vi aldri glemme at Peyton Manning er kompis med denne karen:

2. Richard Sherman, Seattle Seahawks
— Seattle Seahawks forsvarslinje har gitt seg selv kallenavnet L.O.B., som står for Legion Of Boom. I år har de stoppet og knust all motstand, og den som liker å formidle det til verden er Richard Sherman. Sherman hater – virkelig haaaaaater – San Francicso 49ers sin receiver Michael Crabtree, og det legger han på ingen måte skjul på når Erin Andrews intervjuer ham noen sekunder etter Sherman har vippet ballen bort fra Crabtree og sendt Seahawks til Super Bowl. Sjekk topp stemning:

1. Derrick Coleman, Seattle Seahawks
— Hvordan kan man IKKE heie på denne mannen? Sjekk klippet, jeg simpelthen elsker slike historier om å vinne over utfordringene livet serverer deg. Dersom Coleman vinner Super Bowl-ring, kommer jeg til å gråte som Knowshon:

5. Legion of B