Oioioi, så vi gleder oss til House Of Cards!

På fredag slipper Netflix eksklusivt serien House Of Cards. Vi varmer opp med to trailere. Det er all grunn til å glede seg.

Om to dager slipper Netflix alle ti episodene i første sesong av House Of Cards, David Finchers nyinnspilling av den engelske TV-serien ved samme navn.

Les også: 5 filmer du bør sjekke ut hos Netflix

Vi har sett to episoder, og lover deg et politisk kammerspill du ikke har sett maken til siden West Wing. Ja, såpass. Kevin Spacey er briljant som Frank Underwood, en hensynsløs plotmaker av en Washington-politiker, og Robin Wright spiller konen Claire Underwood så kaldt at helvete kommer til å fryses over når hun kommer dit.

Innholdsmessig er House Of Cards altså tett opp mot West Wing med en dæsj av humoren/sarkasmen i The Thick Of It, og vi får en ekstra bonus i form av Frank/Spacey som snakker lakonisk rett i kamera i viktigs situasjoner.

Lekkert regissert av The Social Network/Zodiac/Se7en-geniet David Fincher , smart skrevet, overraskende twists og helt vanvittig spennende. Etter to episoder kan jeg ikke skjønne annet enn at House Of Cards blir årets nye serie.

Vi kommer tilbake til House of Cards i løpet av uken, men foreløpig kan du kose deg med to trailere fra serien, fortell oss gjerne om dine forventninger i kommentarfeltet.