OP-5 med gjester på Krimfestivalen

kl
Vi trenger din hjelp! Under Krimfestivalen får OP-5 besøk av to av landets beste krimforfattere, og dere kan bestemme hva vi skal prate om.

På torsdag begynner Krimfestivalen i Oslo, og programmet er fylt opp med storheter som Val McDermid, Tom Egeland og Tom Rob Smith. Vi skal komme med noen anbefalinger utover uken, men først må vi fortelle om lørdagen.

For på tampen av festivalen, kl 18:30 på lørdag skal Aslak og jeg kjøre et krimpanel i Teaterkjelleren på Centralteatret. Som gjester har vi fått tak i selveste krimdronningen Anne Holt (hun fortjener den tittelen!) og stjerneskuddet Thomas Enger (solgt til 23 land!), og i løpet av 45 minutter skal vi nerde oss gjennom krim, TV-serier, spenningsfilmer og alt annet som er en naturlig del av OP-5-universet.

Tenk Radioresepsjonen-podcast pakket inn i krimprat. Det er i hvert fall det vi ser for oss, hehe, så alle være lesere er enormt velkommen. Og jada, de selger både øl og rødvin og sånt i Teaterkjelleren, så dette kan bli et perfekt vorspiel til en vakker lørdagskveld. Gratis inngang er det også!

Les mer: Hvilke TV-serier ser Thomas Enger på?

Men for å gjøre dette mest mulig spennende for alle, vil vi gjerne at dere lesere skal komme med forslag til temaer. Det kan være store temaer som Sherlock Holmes vs Hercule Poirot og Bond vs Bourne, eller mindre og nerdete ting som The Wire sesong 2 – undervurdert mesterverk eller surrete avsporing? Eller kanskje dere vil høre Thomas Enger og Anne Holt utveksle erfaringer om hvordan skaffe seg suksess i utlandet? Vi er åpne for absolutt alt.

Så kjør på i kommentarfeltet, hva vil dere at vi skal snakke om?

Les mer: Anne Holt skal erobre verden sammen med BBC