Påskekrim del 3: TV-serier


Dagen før palmesøndag, og du vil sikkert se litt på TV? Her er våre påsketips til TV-serier å sjekke ut.

Luther (2010 – ?)

— Alle fans av The Wire bør sjekk ut Luther. I hovedrollen som den supersmarte detektiven Luther finner vi Idris Alba, som spilte Stringer Bell i The Wire. Med London som mørkt bakteppe blir det underholdende og intenst.

Sherlock (2010 – )
— Mens filmene om mesterdetektiven er flate Indiana Jones-kopier, har BBC tatt Sherlock Holmes inn i moderne tid med glans og finesse. Benedict Cumberbatch er briljant når han tar Sherlock inn i vår tid.

Homeland (2011 – )
— I tilfelle det er noen der ute som ikke har fått med seg Homeland ennå? Claire Danes gjør sin livs rolle som CIA-agenten Carrie Matheson, som er overbevist om at den hjemkomne Irak-helten Brody er plantet av Al-Qaeda.

The Shadow Line (2011)
— Tenk deg The Wire møter Sin City i et beinhardt engelsk gangstermiljø. The Shadow Line handler om gråsonen som oppstår når både politi og kriminelle prøver å finne samme morder.

State Of Play (2003)
— Dette er sannsynligvis den beste miniserien som er laget på 2000-tallet. En ung kvinne i det politiske miljøet i London blir drept, og journalister kommer på sporet av korrupsjon og skandale.