Road House: Kommer Jake Gyllenhaal til å si «pain don’t hurt»?

Jeg markerer 21. mars i kalenderen. Da setter jeg av 114 minutter til å se Jake Gyllenhaal slåss mot Conror McGregor og, Billy Magnusson og en haug andre banditter i Florida.

For Road House er tilbake! Den legendariske dørvaktfilmen fra 1989 med Patrick Swayze som James Dalton  (og blinde Jeff Healey som bluuuuuuesgitarist!) er nyinnspillt. The Bourne Identity-regissør Doug Liman står for regien.

Gyllenhaal er Elwood Dalton, en mislykket bokser som drar ned til Florida Keys for å være dørvakt på lokal bar. der irritereer han lokal mafia. De vil bygge resort, og Conor McGregor skal banke opp Gyllenhaal. Det ser ut som det blir kjærlighet, nevekamp og fete yachter.

Det viktigste jeg lurer på når jeg ser filmen på Prime Video 21. mars er uansett: kommer Jake Gyllenhaal til å gjenta eller spille videre på Patrick Swayzes klassiske linje «pain don’t hurt»? Om ikke er det rett på terningkast 1. Det ser hvert fall lovende ut, for traileren henter noen andre klassiske linjer fra denne Oscar-verdige sekvensen.