Se Mammon 2 før alle andre!

NRK feirer andre sesong av Mammon med en helaften på Colosseum. Det blir politikk, drap, debatt og forhåndsvisning, og vi gir bort ti billetter.

Kommende torsdag – 26. november – kjører NRK en eksklusiv oppvarming til sesong 2 av Mammon, den norske thrillerserien som har premiere 1. januar. På Colosseum Kino blir det visning av episoder, og Mikal Olsen Lerøen loser folket gjennom kvelden med debatt om TV-serier og politikk. Det blir rett og slett en vaskekte helaften i TV-seriens thrillertegn.

Les også: Noen tanker om Mammon sesong 1

Politikk, sier du? Jepp! Mammons andre sesong skal ifølge NRK og serieskaper Gjermund S. Eriksen handle like mye om politikk som media, så her blir det forhåpentligvis skittent og drøyt maktspill. Vi vet ikke så mye om handlingen, men det starter med at en politisk journalist blir drept, og det allerede sure forholdet mellom finansministeren og statsministeren blir giftig dårlig. Får vi en norsk The State Within? Blir Trond Espen Seim en norsk Tom Kane? Kan State of Play få en norsk parallell? Får vi smarte referanser til West Wing? Så mange spørsmål, heldigvis skal vi få svar live fra scenen.

Vi har 10 – ti – billetter til arrangementet på Colosseum Kino, og gir dem bort til våre flotte lesere. For å vinne plass til deg og en medfølger (vi deler dem opp i 5×2, men si fra om du kun er ute etter én), fortell oss i kommentarfeltet hva som er din favorittserie- eller film om politikk. Sørg for at du logger inn med epost-adresse eller FB-profil, så vi kan få tak i deg om du vinner.

Vi trekker vinnerne søndag kveld, de blir da tilskrevet med mer info.

Les også: Hvilke thrilleravslutninger digger Mammon-folkene?

Arrangementet er altså på Colosseum Kino kl 18 på torsdag, så viktig at du har anledning til å komme der da. På vegne av serieskaperne oppfordrer vi også til å ikke spoile og styre på ovenfor TV-seerne som skal se premieren på NRK i januar.