Søndag? Det betyr TV-tips


Søndag betyr ikke bare vintersport. Her er dagens TV-tips fra oss i OP-5.no, fra spionparodi til seriepremiere og fengselsdoku.

Get Smart på TV3 kl 21:00

— Actionthrillerkomedie med Steve Carrell som en aspirerende spion i den hemmelige organisasjonen CONTROL, som kjemper mot de internasjonale terroristene i KAOS. Carrell i toppform som den klumsete Maxwell Smart, alltid like rare The Rock i en selvironisk, superfunny rolle, Anne Hathaway  er århundrets vakreste nerdespion, Alan Arkin og James Caan leverer som veteraner skal, og Get Smart er en av de morsomste spionfilmene du kan få sett. Basert på en Mel Brooks-serie fra 60-tallet (ikke sett, bør få sjekket ut). Om du liker filmen, sjekk også spinoff-filmen Bruce & Lloyd: Out Of Control.

Major Crimes på TVNorge kl 22:30
— Etter at Kyra Sedgwick annonserte at hun ga seg som den briljante politikvinnen Brenda Leigh Johnson i The Closer etter syv sesonger, bestemte TNT seg for å lage spinoff-serien Major Crimes. I kveld Mary MacDonell spiller Captain Sharon Raydor, som overtar stasjonen, og serien har så langt vært en suksess i USA med 7 millioner seere i snitt på første sesong. Gleder meg til å sjekke ut første episode for å se om det er verdt å få med seg videre. TVNorge skriver:
I seriens første episode er det liten tid til tilvenning når avdelingen haster for å rekke forhandlingene i en sak der en rekke ran av dagligvarebutikker gikk veldig galt. Etterforsker og militærveteran Amy Sykes har nettopp blitt overført til Major Crimes etter å ha vært svært nyttig i nettopp denne saken. Samtidig tar Raydor et stort steg for å beskytte Rusty Beck, som har rømt fra fosterfamilien sin.

Louis Theroux: bak lås og slå på NRK2 kl 22:45
— Alltid like underholdende og tankevekkende Louis Theroux er på plas på NRK2, nå på besøk i fengsel. Om du ikke har sett ham før, må du kaste deg over hans dokuserier. Om du har sett Theroux, tåler du et gjensyn?

Carlos på NRK2 kl 00:35
— Strålende TV-serie om terroristen/leiesoldaten Carlos Sjakalen. Anbefales på det varmeste. Vi har skrevet mer om Carlos her, sjekk ut.