Søndag og TV! Fra Bourne til Broen

Nok en strålende TV-søndag! Jason Bourne dukker opp fra havet, Broen fortsetter, Al-Qaida skal under lupen.

Broen 2, på DR1 kl 20:00 og SVT1 kl 21:00
— Femte episode om Saga og Martin og Broen og alle folkene som dør som fluer. NRK sender episoden i morgen kveld.

The Bourne Identity, på NRK3 kl 21:25
— Jada! Doug Limans skapte Jason Bourne før regissør Paul Greengrass tok over. Matt Damon er gnistrende som den hukommelsesløse mannen som blir funnet bevisstløs i Middelhavet av en fiskebåt. Det viser seg raskt at han har unike egenskaper som agent, men hvem er han egentlig? En av de beste thrillerne som noensinne er laget. Les også vår analyse av de tre første filmene.

Al-Qaida i Nordafrika, på SVT2 kl 22:10
— Denne må sees, nok en interessant dokumentar på svensk TV en søndagskveld. “Det islamistiska terrornätverket dog inte med Usama bin Laden. Efter den arabiska våren har rörelsen fått ett förstärkt fäste där den en gång började i Algeriet.”

Breaking Bad, på Max kl 23:00
— Aller siste episode noensinne i methdramaet fra New Mexico. Frem med popcorn og kakao, dette er dagens TV-høydepunkt for mange.

Den sanne historien: Titanic, på NRK2 kl 00:55
— Siste episode i dokuserien om de sanne historiene bak filmer. “Regissør James Cameron var svært nøye med detaljene til storfilmen om det synkende skipet, Titanic. Selv om kjærlighetshistorien har fått stor plass i filmen, er det mange detaljer som stemmer med den virkelige hendelsen i 1912. (True Stories: Titanic) (5:5)”