Søndag og TV-tips – hånd i hånd!


Matt Damon er tyster i jordbruksbransjen, Matthew McConaughey er advokat i en bil og Borgen er tilbake med ny sesong. For en strålende TV-søndag.

Jada, da er det snart slutt på all VM-moro for denne gang, og det er bare å benke seg foran TV-en med dagens godbiter. Sjekk bare her:

Borgen på NRK1 kl 18:55
— På mandag begynte statskanalen på sesong 3 av det danske politikkdramaet Borgen. Så om du gikk glipp av sesongstarten, kan du sjekke reprisen i dag. Første episode starter noen år etter Birgitte Nyborg har forlatt politikken, men som en vaskekte sirkushest blir hun yr når hun kjenner lukten av manesjen.

Lincoln Lawyer på NRK3 kl 21:00
— Vellykket filmatisering av en av Los Angeles-kongen Michael Connellys mange romaner. Matthew McConnaughey spiller Mickey Heller, advokaten som har kontor i en Lincoln-bil. Lekkert filmet, tett manus, spennende plott og en perfekt krimfilm for søndagen.

The Informant! på TV 2 Zebra kl 21:00
— Matt Damon er en evig favoritt her i OP-5, og The Informant! er en av hans mer undervurderte filmer. Han spiller Mark Whitacre, en nerdete skrue som jobber i jordbruksbransjen, og blir whistleblower for FBI om prissamarbeid. Men alt er ikke helt som det skal være i Whitacres bebrillede hode. Stephen Soderbergh regisserer denne skrudde og spennende filmen.

Murder at 1600 på TV 2 Filmkanalen kl 23:00
— Husker du at det var en tid da Wesley Snipes var en av de største stjernene på Hollywoods tett bestjernede himmel? Det var tiden da filmer som Murder at 1600 gikk på kino, og vi storkoste oss. Wesley spiller en politimann som får dødsmye stress på nakken når det blir begått et drap på gateadressen 1600 Pennsylvania Avenue. Google den adressen, så skjønner du slikt blir pes for en vanlig politimann.