Søndag! Sofa! TV! Her er dagens tips

Sylvester Stallone er seriøs og useriøs, men alltid underholdende, og TV 2 har gjemt en spennende serie midt på natten. Her er dagens TV-tips.

En pilgrims död på SVT kl 21:00
— Siste episode i SVTs dramaserie om Palme-drapet. Det begynte enormt lovende med en spennende førsteepisode, før de to neste episodene endte opp med å bli rørete og tullete. Men selv om jeg totalt sett er skuffet av serien, må man jo få med seg sisteepisoden og avslutningen.

Copland på Max 21:00
— Sylvester Stallone i sin “seriøse” rolle som en New Jersey-politimann som prøver å ta de riktige valgene i livet. Litt The Sopranos-aktig koloritt. Verdt å få med seg, sjekk bare denne stjernespekkede traileren:

Demolition Man på TV 2 Zebra kl 21:00
— Sylvester Stallone i en komplett useriøs rolle, men herrejemini så morsomt det er. Stallone er politimannen John Spartan som blir frosset ned i 1996 og tint til live i 2032 for å fakke skurken Simon Phoenix, spilt av Wesley Snipes. Spartan får med seg den ferske politikvinnen Lenina Huxley, som har en fetisj for popkulturelle 80- og 90-tallsreferanser. Digg actionkomedie, med Denis Leary som en god bonus.
Bletchley-mysteriet på NRK1 kl 00:30

Blekingegate på TV 2 kl 02:20
— Jeg var vitterlig ikke klar over at TV 2 var i gang med denne serien om Blekingegadebanden, de danske kommunistbankranerne jeg skrev så entusiastisk om i julen (les saken her). Men så ser jeg ikke så ofte på TV i 2-tiden natt til mandag. Bortsett fra i dag, hehe, siden det er Super Bowl. Uansett: jeg logger meg rett på Sumo nå for å sjekke denne serien.