Søndagens TV-tips: koko folk og John Travolta i storform

En dokumentar om denne gjengen er blant dagens anbefalinger på TV.

Ingen planer for dagen? Perfekt, da blir det TV og sofa og pizza på døren da. her er våre tips til hvordan søndagen best kan nytes. PS: gi litt til TV-aksjonen også, f.eks via denne lenken.

Rumble In The Bronx på Showtime kl 18:10
— Fyllesyk på en søndag? Da er det bare to ting som kurerer smerten 100%, og det er enten hvilken som helst film fra Politiskolen-serien eller halvannen time i selskap med Jackie Chan. Det er vitenskapelig bevist, eller benekter du fakta?

Broken Arrow på Viasat 4 kl 22:30
— John Travolta i en av sine råeste badass-roller i denne perlen av en actionthriller fra John Woo, mannen bak Face/Off, Hard Boiled og Mission:Impossible 2. Oneliner-o-rama.

Louis Theroux – gjensyn med en hatet familie på NRK3 kl 01:10
— Engelske Louis Theroux drar tilbake til familien Phelps, de kristne folkene som sier GOD HATES FAGS og THANK GOD FOR CANCER og sånt. Komplett koko gjeng, og irriterende aktuelle nå i dag som P3 samler inn penger til homofile, lesbiske og transpersoner i kjipe land, men også fascinerende og interessant underholdning. Alt av Louis Theroux er må-se doku. Sjekk de første 15 minuttene her, SAKLIG opplegg.

Dokument utifrån – Skandalpressen på SVT2 kl 22:10
— Jeg har ikke anelse hvilken dokumentar dette er, men som tommelfingerregel så ser jeg alle dokumentarer om media. Og i følge SVT sine programsider skal denne handle omtvilsomme metoder, så la oss håpe på litt juice ala en av mine favorittbøker, The Insider av Piers Morgan: “Skandalpressen. De engelska tabloidtidningarna är kända för sina skandaler. I kvällens reportage får vi också veta hur skandalpressen aktivt påverkar politiken både i Storbritannien och USA.”