TV-tips på en søndag

Danskene lager briljant drama, Sam Hunter blir jaktet på, og Jake Gyllenhaal må redde et tog med intetanende, fremtidige terrorofre. Det er TV-søndag!

Borgen, på SVT kl 16:00
— Nestsiste episode av sesong 3, perfekt å starte TV-søndagen med. Sannsynlighetsprosenten i Borgen er varierende, men episodene tåler overraskende godt gjensyn. Skandinavisk drama på sitt beste.

Source Code, på TV 2 Zebra kl 21:00
— Jake Gyllenhaal spiller en militærpilot som våkner på et pendlertog utenfor Chicago, og må bruke de 8 siste minuttene før en bombeeksplosjon til å finne terroristen som står bak det. Hver gang bomben sprenger, sendes han tilbake til start. Spennende saker, Gyllenhaal og Jeffrey Wright er solide, og paranoiaen ligger som en tykk rød tråd gjennom hele Source Code. Strålende søndagsfilm. Et PS til klokkenerder, sjekk den finfine Victorinox-klokken Gyllenhaal bruker gjennom hele filmen.

Hunted på TV 2 kl 21:45
Hunted ble kansellert etter første sesong, men følges opp av fire episoder med serien Sam Hunter. Serien er uansett verdt å følge med på. Sikkerhetsfirma, mafiabosser, statshemmeligheter og sånt.

The Hour, på Vox kl 23:10
— Sesongavslutning på denne fabelaktige BBC-serien om livet i BBC på 50- og 60-tallet. Smart skrevet, lekkert filmet, briljante skuespillere, og rett og slett superspennende.