Fra Breaking Bad til Indiana Jones i Petra…TV-tips!

Sean Connery er pottesur på Indiana Jones, Broen fortsetter, et mystisk mord får sin oppfølger. Mye digg på TV i kveld!

Downton Abbey, på NRK1 kl 12:10
— Ah, digg å begynne søndagen med litt upstairs/downstairs britisk drama etter formiddagskaffen.

Bokprogrammet: Karin Fossum, på NRK1 kl 17:30
— Karin Fossum har skrevet en strålende og ubehagelig roman med årets Carmen Zita og døden. her kan du se henne i en halvtimes program med Siss Vik på Bokprogrammet.

Broen 2, på DR1 kl 20:00 og på SVT1 kl 21:00
— Jada! På igjen, danskene og svenskene er på plass én dag før NRK, så om du er superhektet på Broen 2 – som jo mange er – kan du følge Saga og Martin allerede på søndagene. Her kan du lese vår oppsummering av første episode.

Indiana Jones and the Last Crusade, på TV3 kl 21:20
— Se her, ja! Harrison Ford som Indiana Jones får med seg Sean Connery som sin biske far, og sammen drar de hele veien til The Valley Of The Crescent Moon – som er filmet i en av verdens råeste attraksjoner, Petra i Jordan – for å finne den hellige gral. En av tidenes beste eventyrfilmer.

Jerry Maguire, på NRK3 kl 21:25
— Show me the money! Tom Cruise som Jerry Maguire, fiksjonverdens råeste sportsagent etter Myron Bolitar. Han forsvinner fra gulljobben sin i et stort managementfirma, men får med seg Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr) som eneste klient, og sammen skal de kjempe mot alle andre i sportsbransjen. Spennende, morsomt og glossy. Tom Cruise i storform.

Breaking Bad, på Max kl 23:30
— Hvorfor TVNorge gjemmer Breaking Bad bort nære midnatt på søndagene er helt uforståelig, men serien går i hvert fall på norsk TV. Her er vår oppsummering av episoden. PS: I kveld er det seriefinale!

Mordet i trappen, på NRK2 kl 00:25
— Oppfølgeren til The Staircase, en av de siste tiårs mest oversette og rystende dokumentarer. Om en forfatter som blir siktet og dømt for drapet på sin kone, med et filmteam som følger han så tett at du ikke vil tro det.