Søndag! Her er våre TV-tips


Werner Herzog regisserer Christian Bale, sjokkerende rettssaker og nytt blikk på Cuba-krisen. Det er bare å lene seg tilbake og nyte søndagen foran TV-en.

Oh yes, det er klart for nok en lang dag i sofakroken med TV-en som hovedperson. Her er våre tips for dagen…

Page One: Inside The New York Times, på Silver kl 06:30
— Jada, det er tidlig, men denne dokuen kan jo være perfekt avslutning på nachspiel? Vi følger livet i New York Times-redaksjonen mens de er truet av nedbemanninger og skandaler og maktkamp. Veldig kul mediadoku, selv om den er ganske snill med verdens mest kjente avis.
PS: Siden du sikkert leser dette etter filmen har gått, her er hele Page One:

Disorder In The Court, på Showtime kl 14:00
— Jeg må innrømme at innsalget til Showtime er mer enn nok for meg: “Dokumentarserie som tar en titt på de mest sjokkerende scenene som har utspilt seg i en rettssal”.

Rescue Dawn, på NRK3 kl 21:45
— Werner Herzog! Christian Bale! Vietnam! Det er egentlig alt du trenger å vite om denne filmen, ok Bale som en fanget soldat som prøver å gjemme fra sine ondskapsfulle fangevoktere i Laos.

Boss, på TVNorge 22:10
— Nestsiste episode i første sesong av denne strålende serien om borgermester Kane i Chicago, spilt av Kelsey Grammer. Kast deg over denne serien om du ikke er i gang allerede.

South Park: Bigger, longer, uncut, på TV2 Filmkanalen kl 22:55
— Neida, det er ikke krim eller thriller, men fremdeles den beste filmen som går på TV i morgen. om ikke annet enn for Team America-sangen og Matt Damon-harselaset.

Krisen sett fra Cuba, på NRK2 kl 22:45
— Svensk doku om Cuba-krisen, som er godt dekket i filmer som 13 Days, serier som The Company og en endeløs rekke dokumentarfilmer. Denne svenske dokuen er dog annerledes, for her får vi historien sett fra et kubansk perspektiv. SVT møter kubanske krigsveteraner som mimrer og forteller om de definerende dagene.

Filmbonanza James Bond-spesial, på NRK1 kl 23:30
— NRK-kollega Vegard Larsen vier selvsagt et helt program til James Bond i anledning Skyfall-premieren. Sjekk reprisen, med blant annet Knut Nærum i sedvanlig storform og Pierce Brosnan som reflekterer om sin tid som Bond.