SPENNING! OP-5 samarbeider med A-Magasinet

spenning
Fra og med fredag kan du lese OP-5 anbefalinger hos A-Magasinet. Yes! Vi gir deg en sniktitt på hvordan det blir.

Puh! De siste to årene har vi postet 600-700 poster på OP-5, vi har nådd milliontall på klikk, og mest av alt har vi hatt det enormt moro sammen med våre lesere. Det høres kanskje standard kleint ut, men grunnen til at det som startet som en fuktig idé er blitt til en blogg som oppdateres daglig og leses av ganske mange, er responsen vi får fra dere som leser og kommenterer på OP-5.

Vi har tenkt en stund nå at vi har lyst å ta bloggen et steg eller to videre. Skriving og synsing om alt fra Nesbø til Homeland tar allerede en solid porsjon av arbeidsdagene våre, så vi ble veldig glade da A-Magasinet banket på døren og spurte om vi kunne gjøre noe sammen. Next level!

Så fra og med denne uken – nærmere bestemt fredag – skal Aslak og jeg ha en fast side i den nyoppussede versjonen av Aftenpostens klassiske A-Magasinet. For oss er det stor stas. Ikke bare fordi vi leste A-Magasinet som barn (nerds, jepp), men også fordi vi forhåpentligvis når ut til enda flere med våre klare budskap: “LES ALT AV MICHAEL CONNELLY! THE TOWN ER EN LATTERLIG BRA FILM! CARL HAMILTON ER LIKE RÅ SVENSKE SOM ZLATAN! JASON BOURNE LØPER KULERE ENN ALLE ANDRE! ER DET BARE VI SOM DIGGER ENEMY OF THE STATE?” osv. Dere som leser bloggen ofte vet hva vi snakker om.

Så hva skal vi servere i A-Magasinet? En videreføring av det vi gjør her på bloggen, sannsynligvis litt bredere presentert for å nå alle med spion- og krimbudskapet vårt, med tips og vink og synsing og hyllester og alt sånt. Sent i går kveld fikk vi siden fra folkene i A-Magasinet, og de ga oss lov til å publisere den her. Så slik ser det ut (trykk på den for å få den større) på trykk i morgen:

amagasinet

UANSETT: Sjekk gjerne ut A-Magasinet på fredag, tror det blir mye kult der. Blant annet skal Ingvild Tennfjord skrive om vin (og forhåpentligvis sprit også?) slik hun har gjort jobb av de siste årene, og A-Magasinet lover solide reportasjer og spreke bilder og sånt. Hovedsak i første nummer er denne beinharde saken fra virkeligheten:

Gi oss gjerne en tilbakemelding dersom du får lest A-Magasinet i helgen, og si gjerne fra om det er ting dere vil vi skal skrive om der. Stay classy!