Weathermen: Redford og LeBeouf på jakt i ny thriller


En av årets mest spennende filmer kan bli The Company You Keep. Venstreradikal terror, FBI, begravde hemmeligheter og Robert Redford, Susan Sarandon og Shia LeBeouf i eksplosiv kombinasjon. Sjekk flunkende ny trailer.

I fjor høst skrev vi om The Company You Keep, som handler om den venstreradikale amerikanske organisasjon Weather Underground Organization, også kjent som Weatherman og etter hvert The Weathermen.

Les mer: Liberal America sammen i stjernespekket thriller

Kort fortalt var de en gjeng venstreradikale ungdommer/studenter som drev med terroranslag (selv mener de det ikke var terror, siden ingen ble drept), hovedsakelig bombing og brannstifting mot myndighetene.

Flere av medlemmene er senere blitt vellykkede karrierefolk, som f.eks Obama-bekjentskapet Bill Ayers, som er professor på Universitetet i Chicago.

Uansett: The Company You Keep handler om Jim Grant (Robert Redford), tiddligere Weather Underground-medlem som havner på rømmen når en reporter (Shia LeBeouf) blåser navnet hans. Grant må finne eks-kjæresten Mimi (Sarandon), som visstnok kan renvaske navnet hans.

Denne nye traileren ble sluppet for noen dager siden, og fokuserer på jakten og rømmingen. Lovende greier, selv om vi håper på enda mer nerdete info, journalistgraving og politisk spill. Premiere i USA i april, selv om den ble vist på noen kinoer i desember.