The Good Fight: Lettbent og smart advokatserie om Trump-USA

The Good Fight er den morsomste serien om livet i Donald Trumps USA.
Noen serier kommer snikende inn i strømmeverden din. Andre serier kommer hoppende frem fra bak sceneteppet mens kulisser eksploderer og flammer står i taket. The Good Fight er i den siste kategorien, og kanskje den gøyeste seriøse TV-serien fjernkontrollen din har tilgang på om dagen.

Politikk og jus? Ja takk! Sarkasme og skarpe monologer? Få det på! Uetisk sex og storslått familiedrama? Alt skal med!

The Good Fight er en avlegger av The Good Wife, og har den kritthvite advokaten Diane Lockhart i hovedrollen. Etter forretningsføreren hennes avsløres som svindler og hun mister sin planlagte pensjon, blir hun i all nåde tatt inn som partner i Chicagos mest prominente sorte advokatfirma. Reddick, Boseman, & Kolstad.

Der kjemper hun og de velkledde kollegene den gode kampen, mot politivold og rasisme. Samtidig hjelper et kobbel av artige bifigurer dem med å tjene millioner av $$$ for firmaet. Blant dem er datteren til Dianes forretningsfører, for i The Good Fight lar man ikke et saftig drama rusle ubrukt ut døren.

The Good Fight er underholdende jusdrama som Suits og herlig rettssalskamp som i Lov og rett i LA. Seriens smarthet ligger i hvordan den banker løs på aktuell politikk. Donald Trump-æraen begynner å sette sitt fotspor i serier, men måten The Good Fight gjør det via kjapp aktualitet, humor og forståelige – om enn kanskje ikke helt korrekte, det er fremdeles TV-bransjen vi snakker om – jusdiskusjoner overgår alt annet av Trump-relatert drama.

Serien viser at det går an å lage stort og smart og morsomt drama av daglige nyhetssendinger. The Good Fight vises på HBO Nordic.

https://youtu.be/F7g5RziZU18