Tipp skurken i Mammon, vinn rolle i sesong 2!

Hvem er skurken i Mammon? Dersom du gjetter riktigm kan du få en rolle i sesong 2. Helt sant!
På mandag kl 21:30 viser NRK sjette og siste episode av Mammon, thrillerserien som har fått synsenorge til å gå av skaftet i alle retninger. Her i OP-5 har vi begeistret fulgt med på seriens elleville sprang mellom finans, media, religion og noia, mens andre har klaget på troverdighet og stemmevolum og slikt.

Les mer: Aslak Nore om Mammon, – Åk själv, gubbjävlar!

At det har vært en suksess er det hvert fall ikke noen tvil om. Seertall som runder millionen, salg til utlandet og påbegynt sesong 2? Mammon funker.

UANSETT, kom nu til poenget, som Terje Nilsen en gang sang.

Vi vil nemlig at dere der ute skal gjette hvem som er skurken i Mammon. Hvem er det som trekker i trådene, og sender ondskap ned over de stakkars medkaraterene i Mammon? En av dem som tipper riktig, får det vi mener er en av de beste konkurransepremiene i 2014:

EN ROLLE I MAMMON SESONG 2!

PS: Det vil si en cameo-opptreden. Kanskje som frekk bartender, sommervikar i VG (som sesong 2 er lagt til), hissig kunde på butikken, hvem vet? Den eneste som vet det, er Gjermund S. Eriksen, som nå sitter og skriver manuset for neste sesong. Han sa forresten at man gjerne kan GI BORT rollen til venner eller kjente i presang, om man vil være inkognito.

En ganske så fet andre premie er jakken til Peter Verås aka Jon Øigarden. Den skal nemlig ikke være med i sesong 2.

Så hva venter du på? Gå inn på DENNE NETTSIDEN og spekuler alt du klarer. Vi kårer vinner på tirsdag.