Tips for TV-søndagen


Australsk alkymi, FBI-agent på hevntokt og Mel Gibson fra storhetsdagene. Her er kveldens TV-tips.

The Bank på Showtime kl 15:45
– Denne australske filmen fra 2001 har jeg aldri hørt om før, men traileren ser akkurat passe mystisk og spennende ut. Drama, bankran, noe alkymi-greier og Anthony LaPaglia med strengt ansikt.

Southland på Vox kl 21:00
Southland hadde en dramatisk start, serien ble først kansellert av NBC før TNT plukket opp og startet på nytt. I bunn ligger uansett et klassisk amerikansk politishow, om trøbbel i gatene, drama på politistasjonen og sosiale problemer som rasisme og hjemmevold og gjengvold om hverandre.

Dødelig våpen 2 på TVNorge kl 21:00
—Mel Gibson har kanskje rotet seg bort i antisemittisme, alkoholisme og trøbbel-på-hjemmebane, men en gang var ha kongen av lerretet. Mens Bruce Willis hadde Die Hard-franchisen, regjerte Mel Gibson sammen med Danny Glover i Dødelig Våpen-serien. Bonus for en hysterisk Joe Pesci som mafiaboss.

Rogue Assassin på NRK3 kl 23:10
— Jason Statham, altså. Mer mann enn Lars Monsen og Bear Grylls. Her er han sammen med Jet Li i en deilig direkte-på-dvd film om en FBI-agent som har mistet partneren sin, og sverger hevn. Enkelt og greit.

Line of Duty på TVNorge kl 00:55
— Officer of the year! Tony Gates er tilbake i episode 3 av Line Of Duty, en av de beste seriene BBC har laget de seneste årene.