Tips for TV-søndagen din


Pedoer på Halloween, drapsforsøk på Hitler og en gåte ved navn Jason Bourne. Her er tips for TV-søndagen.

Søndagene blir mørkere og mørkere, men det betyr bare enda mer innetid og TV-tid. Her er dagens TV-tips. Beklager at jeg ikke fant noe tidligere på dagen her, si gjerne fra i kommentarfeltet om dere har oppdaget noe gull jeg har oversett. PS: den jeg er mest nysgjerrig på i dag er den svenske dokuen nederst, virker skikkelig rar.

Gåten Jason Bourne, på TV 3 kl 21:00
– Hehe, den norske tittelen på The Bourne Supremacy fra 2004 er jo helt uslåelig. Vanligvis anbefaler vi ikke filmer på TV3 her på søndagstipset, men det får gå siden vi snakker om tidenes råeste karakter og inspirasjonskilde og helt, Jason Bourne.

42 forsøk på å drepe Adolf Hitler, på Viasat History kl 22:00
– Dokumentar om alle drapsforsøkene på Adolf Hitler. Siden alle dokumenatrer om WW2 er interessante eller artige på et eller annet vis, er nok denne det også.

Boss, på Vox kl 22:10
– Sesongavslutning i dette voldsomme politiske eposet om maktkamp, vold, undertrykking, sykdom, galskap, kåtskap og skitne mennesker. Kelsey Grammer er perfekt som Chicagos ordfører Tom Kane.

Psycho II, på Viasat 4, kl 22:30
– Jeg innser nå at jeg ikke har sett noen Psycho-filmer etter originalen om spikka gærne Norman Bates, kanskje denne sløvesøndagen er anledningen jeg har ventet på? Noen som har sett filmen og kan si anbefale/advare?

Frost/Nixon, på NRK2 kl 23:25
– Jeg lurer på om ikke Frost/Nixon er en av de beste filmene som er laget på 2000-tallet? Michael Sheen er briljant som den strebende, ambisiøse lettvekterjournalisten David Frost, som gjør en serie intervjuer med skurkepresidenten Richard Nixon. Historisk, dramatisk og helt enormt spennende.

Pedofilernas natt, på SVT2 kl 23:35
– Wooow, dette ser ut som en koko dokumentar. Aldri hørt om den før, men SVT er gode på innsalg. Sjekk bare her: “Svensk dokumentär från 2012. Det landsomfattande sexbrottsregistret i USA skulle skänka trygghet men har lett till att skräcken för pedofiler ökat. Nu är det Halloween och barnfamiljerna vågar inte gå ut. I det lilla samhället Anderson har man en radikal lösning på problemet, sexbrottslingarna ska samlas ihop och låsas in under firandet.”