Noen tips for TV-søndagen


Ok, MGP er over og Norge vinner haugevis med skiskytingsgull. Nå er det på tide å finne noe god underholdning for TV-kvelden.

Her er kveldens anbefalinger fra OP-5, inkludert dokumentarer, repriser, filmer og en JCVD-klassiker. Ha en strålende søndag!

Brottet på SVT1 kl 20:00
— Gikk du glipp av andre sesong av Forbrytelsen? Her er muligheten til reprisetitting, SVT sender hele sesongen på søndager fremover.

Any Given Sunday på TV 2 Zebra kl 21:00
— An av tidenes sportsfilmer, regissert av Oliver Stone og med Al Pacino i hovedrollen som trener for et fiktivt amerikansk fotball. Den flammende talen Pacino holder på slutten av filmen ble blant annet brukt av Brann-trener Rune Skarsfjord til å hisse opp spillerne før en kamp mot Rosenborg. Resultatet? 2-1 til Brann og bartetrøndernes første tap på 33 kamper. Any Given Sunday er en sånn type film. Tungt anbefalt.

Dokument utifrån: smutsiga pengar på SVT2 kl 22:10
— Den frekke tittelen og dette innsalget fra SVT.se holder lenge for meg: “Fransk dokumentär från 2012. Med mutor och hot skaffar sig den organiserade brottsligheten ett allt större inflytande över världsekonomin. Bakom finansvärldens blanka fasader döljer sig stora mängder smutsiga
pengar.”

Double Impact på Viasat 4 kl 23:30
— Jean Claude van Damme i rollen som to tvillinger, en som vokser opp i Paris og en som vokser opp i Hong Kong. Cue bad guys i HK, og du har sirkuset i gang. Morsom film, JCVD i sin storhetstid.

Filmbonanza på NRK1 kl 00:00
— Vegard Larsen og Filmbonanza tar for seg fiksjon vs virkelighet, og lover blant anent intervjuer med Jessica Chastain og Kathryn Bigelow, hovedrolleinnehaver og regissør av suverene Zero Dark Thirty.