Topp 5 april, fra True Detective-roman til Game of Thrones

april
Vi oppsummerer måneden som har gått, og gjett hva dere har lest mest? Blant annet Game of Thrones-kåring, True Detective-abstinenser og selvsagt påsketips. Sjekk Topp 5!

Heisann mai, du skjønne milde! Sommeren sniker seg mot oss, og vi ser tilbake på nok en hyggelig måned i bloggingens tegn. Her er de fem mest leste sakene i måneden som passerte, vi teller ned fra 5 til 1:

5. Vi anbefaler 7 krim og thrillers
— Nordmenn er glade i påskekrim, og vår tipsrunde på krim- og thrillerromaner for litt spenning på hytten gikk som forventet bra. Tipsene gjelder selvsagt året rundt, så det er bare å sjekke.

4. Tidenes 5 beste true crime-bøker
— Dette var også en påskekrimsak, men kunne som saken over vært skrevet året rundt. Vi elsker true crime her i redaksjonen, og leserene omfavnet vår rangering av Norman Mailer, Truman Capote, People Who Eat Darkness og et par til.

3. Topp 5 kuleste karakterene i A Game of Thrones
— Jeg fikk omsider surret meg til å lese George R.R. Martins første bind i A Song of Ice and Fire-serien, og måtte sporenstreks kåre de fem kuleste karakterene i boken. Som er veldig lik første sesong av TV-serien, selvsagt.

2. Tips til deg som savner True Detective
— Aaaah, så vi koste oss med True Detective tidligere i år. Så her tipset vi leserne om en bok fra manusforfatter Nic Pizzolatto, verdt å sjekke for alle som har Rust og Marty-abstinenser.

1. Game of Thrones s04e03 – en voldtekt for mye?
— Tidligere i dag fikk vi en irritert Twitter-melding fra den norske forlagsmannen Anders Heger, som erklærte at han bryr seg “ikke en dritt” om hva som skjer i Game of Thrones sesong 4. Det virker han alene om, for dette er vår suverent mest leste sak i april. Finnes det noe mer folkelig, bredt engasjerende og smart enn Game of Thrones i kulturen om dagen?