TRAILER – Stjernespekket narkodrama


Brad Pitt leder troppene når toppfolk i Hollywood lager narkodrama. Og manuset? Det kommer fra sensasjonelt hold.

Når The Counselor har premiere 25. oktober, er det litt av et stjernelag som flotter seg med narkosmugling, shady avtaler, raske biler og grove våpen. Michael Fassbender (han kåte/hotte fra Shame) tar en av hovedrollene, mens Cameron Diaz, Penélope Cruz og Javier Bardem tar andre store roller. Vi må heller ikke glemme undervurderte John Leguizamo (husker du ham som Tybalt Capulet i Romeo + Juliet, eller? Enorm innsats) i lekker birolle.

Og så har vi Brad Pitt i sentrum, selvsagt, mens Ridley Scott har en stø hånd på regiknappen etter legendariske filmer som Gladiator og Black Hawk Down og Alien.

Det er dog på manussiden det skjer virkelig sensasjonelle ting. For selveste Cormac McCarthy, den Nobel-aktuelle forfatteren som skrev bøkene No Country For Old Men, All The Pretty Horses og The Road, er for første gang på lerretet med et spesialskrevet manus. Håhåi, dette bør bli støvete, skittent, superkult og mer cool enn Quentin Tarantino i en fryser? Les mer om The Counselor i denne saken.

Jeg skal innrømme at jeg synes traileren viser altfor mye av The Counselor, hvert fall virker det som. Men bildene, intensiteten og dramaet ser aldeles lovende ut. Hva sier dere om traileren?