Trailers: Liam Neeson på skurkejakt

Hevn og helvete! Liam Neeson er stjernen når OP-5 kikker på nye trailere.

Kidnapping er alltid bra stoff,
enten det er den italienske statsministeren Aldo Moro i Good Morning, Night eller de litt undervurderte Proof Of Life med Russell Crowe og Ransom med Mel Gibson. Men sjelden har det blitt gjort bedre enn i den knallharde Liam Neeson-filmen Taken fra 2008. Nå er oppfølgeren klar, og fra traileren ser det ut som enda en dose hevn, selvtekt og rettferdighet fra Neeson. Twisten er selvsagt at nå er det bad guys som skal hevne seg på Neeson for helvetet han laget i den første filmen. Kinopremiere på Taken 2 her hjemme 5. oktober:

Den franske filmen Forces Spéciales har vært ute på DVD her hjemme en stund, men skal nå lanseres i USA (derfor vi fant traileren på IMDB). Tjaaaa, sier vi etter å ha sett traileren. Begge oss i OP-5 elsker filmer fra Afghanistan og med terror og krig og spionasje og journalistikk som tema, men som Aslak sa tørt: “jeg tror de har ofret ganske mye av thrilleren på actionfilmens alter her”. Her er uansett traileren til Special Forces:

Al Pacino! Christopher Walken! Som gangsters! Stand Up Guys virker som en lun, folkelig mafiakomedie med to trollgamle helter i hovedrollene. Jeg kommer garantert til å se denne filmen, og sikkert kose meg. Filmen har ikke premiere før i 2013, her er den første smakebiten: