Trenger du en Breaking Bad-kaffekopp? Selvsagt!

breakingbad_koppSugen på å nyte siste runde av sagaen om Walter White med din helt egen Breaking Bad-kaffekopp? Eller hva med noen frekke duftlys? OP-5 kjører konkurranse!
Bloggkollega Aslak har allerede begynt på sine ukentlige oppsummeringer av Breaking Bad-episodene nå som siste del av siste sesong er i full gang. Snart er også TVNorge sin kanal Max på ballen, de begynner med serien 1. september. Highfive til dem for at de kjører ut Breaking Bad så tidlig (selv om TV 2 har rekorden med sin rekordtidlige Homeland-visning), og highfive til de samme folkene som sendte oss (les: dere) en liten kasse med Breaking Bad-effekter.

Les også: Er Breaking Bad den beste TV-serien?

Vi har to superlekre kaffekopper med Breaking Bad-logo på, samt noen underlige duftlys som lukter kjemi i lange baner. Jeg har ikke turt å tenne på dem, i tilfelle de eksploderer eller løser seg opp og fyller rommet med metamfetamin-røyk. NEIDA, det går sikkert bra.

Les mer: Hva skjer etter Breaking Bad?

For å vinne noen av disse herlighetene, fortell oss hvem som er din favorittkarakter i Breaking Bad og hvorfor. Husk å logge inn med Facebook eller Twitter, så vi får tak i deg dersom du vinner. Må ha adresse, så vi vet hvor vi skal shippe metamf-lyset, hehehehe. Tipper vi trekker konkurransen på fredag, så kjør på!