TV-søndag! Her er våre tips for dagen

Clint Eastwood er eitrende forbannet, Ken Burns lager naturdoku, Eddie Murphy leker homo, og Vic Mackey rydder gatene. Dette blir en nydelig TV-søndag!

To Catch A Thief, på TCM kl 11:00
— Klassiker av en krimperle på TCM på formiddagen. Alfred Hitchcock regisserer, Cary Grant og Grace Kelly i hovedrollen, hva mer trenger man av en film? Sjekk den feiende flotte traileren:

Historia om USAs naturperler, på NRK2 kl 18:30
— Kanskje ikke dagens mest spennende tittel, men bak fasaden skjuler en kickass dokuserie av størrelsen Ken Burns. Altså mannen som laget de største dokuseriene om jazz, baseball og andre amerikanske institusjoner. Her er en utvidet preview fra PBS:

Beverly Hills Cop 2, på Max kl 21:00
— Jeg så TV-traileren til beverly Hills Cop 2 her om dagen, og flirte høyt flere ganger. For eksempel da Eddie leker homo på galleri, stapper banan i eksosrøret til de spanerne, og blir kastet gjennom et vindu. Gleder meg vilt til å se denne filmen om igjen.

Hamlet, på TV 2 Filmkanalen kl 21:00
— Det er noen år siden jeg så denne innspillingen av Hamlet, men da jeg så den på 90-tallet var den overr
askende god. Gleder meg til gjensyn med den koko Mel Gibson som den artige Hamlet.

Breaking Bad, på Max kl 23:00
— Det ruller mot slutten i metamf-universet. Kollega Aslak oppsummerer episodene etter hvert som de kommer på TV i USA.

Gran Torino, på Max kl 00:10
— Clint Eastwood som eitrende forbannet gamlis som krangler med de lokale Korea-kidsene. Hardt, spennende og tankevekkende.

The Shield, på TV 2 Zebra fra kl 01:15
— Briljant politiserie fra Los Angeles, med Vic Mackey som byens råeste politimann. Korrupt, sta, effektiv og med et selvpålagt ansvar for å holde gatene rene. Zebra sender 5 episoder back to back utover natten. Beinharde saker!