TV-tips på en søndag

valleyofelah
En briljant konspirasjon, Tommy Lee Jones og Charlize Theron i strålende krigskrim, Charlton Heston i form, og selveste David Beckham. Her er dagens TV-tips.

Beckham i Brasilien, på SVT1 kl 14:55
— Denne dokumentaren virker både kul og ufrivillig morsom, hør bare her: “David Beckham, en av världens mest kända människor, tar med sig två kompisar och åker motorcykel till Brasilien. Det anonyma livet under hjälmen lockar. Resan blir ett äventyr, både på insidan och utsidan. I Amazonas regnskog hittar Beckham sig själv.” Hihi, finne seg selv i Amazonas.

Konspiration 58, på SVT1 kl 16:30
— Yes! Legendarisk tulledokumentar om at VM i Sverige i 1958 aldri fant sted. ENormt morsomme greier. “VM-silvret 1958 är Sveriges största fotbollssuccé genom tiderna. Men vad hände egentligen? En film om dem som påstår att VM 1958 aldrig ägt rum och om dem som var med. Konspiration 58 får tittarna att fundera på om tv alltid förmedlar en sann och objektiv bild av händelsernas förlopp. En dramadokumentär av Johan Löfstedt med bl.a. Kurre Hamrin, Agne Simonsson, Lennart Johansson, Bror Jacques de Wærn.”
http://youtu.be/PgHpwqSavZE

Ben-Hur, på Showtime kl 17:05
— Jeg blir aldri lei av Charlton Heston, og jeg blir aldri lei av historien om Ben-Hur. Makan til storslagen fortelling skal man lete lenge etter, historien om den jødiske prinsen som blir dømt til et liv i slaveri, men kommer tilbake for å hevne seg beinhardt, er blitt til en av tidenes flotteste filmer.
http://youtu.be/enfWkWJZZ5U

24: Live Another Day, på TV3 kl 21:00
— Femte episode i den niende sesongen av 24.
http://youtu.be/2JCFc2_qZww

In The Valley of Elah, på NRK3 kl 21:30
— Strålende krimdrama om en soldat som kommer hjem fra Irak-krigen og forsvinner brått. Faren, som også er krigsveteran, setter ut for å finne ut hva som har skjedd. Sannheten han leter etter trenger ikke nødvendigvis være noe han liker. Tommy Lee Jones er som vanlig sterk, Charlize Theron og Susan Sarandon har også flotte roller. In The Valley of Elah er en lavmælt, spennende og litt annerledes krimfilm.