TV-tips på en brennhet sommersøndag

Hodejegerne-Aksel-Hennie
Aksel Hennie er hodejegere, to feite italienere spiser, Clive Owen redder baby, Pirate Bay snakker ut om den vonde tiden. Her er søndagens TV-tips.

To grådige italienere, på NRK1 kl 16:00
— Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo er glade i mat, vin, babling og røverhistorier. Ikke akkurat krim eller spenning dette, men rasende underholdende og morsom TV i krysningen mellom mat, kultur, historie og breialhet. I denne episoden skal de sjekke hva som har skjedd med italiensk høytidsmat.
http://youtu.be/z37zAL1ZZfs

Brooklyn Nine Nine, på Viasat4 kl 20:00
— To episoder av den ganske så morsomme politiserien med Andy Samberg og eks-NFL-spilleren Terry Crews i hovedrollene som klønete politifolk med sjukt mye selvtillit. Om du liker amerikanske tullekomedier av typen Kongen av Queens, er Brooklyn Nine Nine perfekt for deg.

Hodejegerne, på TV 2 Zebra kl 22:00
— Aksel Hennie og han dansken fra Game of Thrones i Jo Nesbø-thriller, regissert av Morten Tyldum.  Kunsthandlere, profesjonelle husranere, gangsters, flotte damer og et dypdykk i en utedo. Her er vår omtale av Hodejegerne, halvannet år etter kinopremieren, og her kan du lese om Aksel Hennies reaksjon på vår omtale.

Filmsommer: Shoot ’Em Up, på NRK3 kl 23:30
— Lettbent og voldelig actionthriller. Clive Owen er den omreisende Smith, som via uheldige omstendigheter ender opp med ansvaret for en liten baby som jaktes av en sur/irritert leiemorder. Ganske underholdende, Clive Owen og Paul Giamatti er som alltid gode, og etter en lang søndag i solen er dette finfin TV-avslapping.

Slaget om Pirate Bay, på NRK2 kl 23:30
— Svensk doku om Pirate Bay. Fra starten og oppdriften, via anmeldelse og rettssak til dom. Peter Sunde, Gottfrid Svartholm Warg og Fredrik Neij prater, tegner og forklarer hvordn tre nerder fikk den internasjonale underholdningsindustrien på nakken.