TV-tips på en søndag

Sterk filmkveld! Det står mellom Jason Bourne, Ethan Hunt og Will Smith som beskytter kloden. Her er våre TV-tips:

Mission Impossible: Ghost Protocol, på TV 2 Zebra kl 21:00
— Fjerde runde med Tom Cruise som den nesten overmenneskelige agenten Ethan Hunt. Vi så filmen på premieren, og digger spesielt klatrescenene på Burj Khalifa i Dubai og åpningen i Moskva-fengselet, her er litt synsing.
http://youtu.be/V0LQnQSrC-g

The Bourne Supremacy, på NRK3 kl 21:10
— Andre film om Jason Bourne, og den første med Paul Greengrass i registolen. Knallsterk thriller om Jason Bourne som graver dypere ned i sin egen glemte bakgrunn som CIA-skapt spesialagent, samtidig som en omfattende konspirasjon er i gang for å drepe ham. Sjekk også vår sak om hvorfor Jason Bourne løper så kult i The Bourne Supremacy.

Dokument utifrån: Den onda cirkeln, på SVT2 kl 22:10
— Brennaktuell fransk dokumentar om radikalisering av kids i Europa: “Ungdomar från hela Europa radikaliseras i det tysta, utan att deras föräldrar eller skolan märker något. De fiskas upp på internet och indoktrineras av extremister. När de reser till Syrien är det redan för sent. I kvällens film berättas om vanliga franska tonåringar, pojkar och flickor, som lämnat sina familjer för att bli martyrer i det heliga kriget.”

Men in Black 3, på Viasat4 kl 22:30
— Mens vi venter på at Oscar-natten skal rulle ut, er det bare å lene seg tilbake med en frossenpizza og kose seg med litt Wil Smith-action frem mot midnatt. I denne tredje filmen om agentene som skal beskytte jorden fra ulovlige aliens, er det en gammel skurk som har vært fengslet på månen som skal tilbake til jorden for å ta hevn på Agent K. Det inkluderer en tur tilbake til 1969, hvor Josh Brolin spiller en ung Agent K.