TV-tips på en søndag

Kan du tenke deg bedre selskap en søndagskveld enn Leonardo DiCaprio, Steven Spielberg og Tom Hanks? Her er dagens TV-tips.

Partners In Crime, på Showtime kl 17:30
— Jeg har ikke sett denne filmen, men når det handler om FBI og Rutger Hauer er med kan det ikke være helt krise, eller? “Amerikansk krim fra 2000. The FBI is brought in, and Reardon finds himself working under a top federal agent, Wallis Longsworth, who happens to be his ex-wife. Med:Rutger Hauer, Paulina Porizkova, Andrew Dolan. “

Catch Me If You Can, på Bliss kl 21:30
— Jeg forstår meg ikke helt på profileringen av Bliss, som vel var tenkt som en damekanal? Men det er ikke så nøye når de klesser til med Catch Me If You Can, Steven Spielbergs megaunderholdende og spennende historie om en svindlers vei gjennom verden. Tom Hanks og Leonardo Dicaprio på en søndagskveld, det blir knapt bedre selskap enn som så.

Dokument utifrån: Stulna krigare, på SVT2 kl 22:15
— Dette ser ut som en knakende god og spennende dokumentar: Hur kunde försvunna tempelstatyer från Kambodja dyka upp i en auktionskatalog från Sothebys i New York 40 år senare? I den här undersökande dokumentären följer vi statyernas väg och får se hur Sothebys advokater försöker bevisa att Kambodja aldrig ägt sitt eget kulturarv.

Scandal, på FEM kl 23:25
— Vi er fremdeles fullstendig hektet på Scandal, historien om kriserådgiveren Olivia Pope og hennes team av skrullete hjelpere. FEM har nå kommet til fjerde episode i fjerde sesong, og Fitz og Jake fortsetter å krangle om Olivia. Selv om det er åpenbart at de bør slå seg sammen for å bekjempe Command.
https://youtu.be/CaYsx1eAFdM

Den nordiske krimbølgen, på NRK2 kl 00:35
— Svensk doku om Nordic Noir, verdt å få med seg om man digger nordisk krimlitteratur eller TV-serier. “TV-serier som Forbrytelsen, Borgen og Broen har gjort stor suksess også utenfor Norden. I Storbritannia har lørdagskveldene blitt den store nordiske TV-kvelden. Og i Benelux-landene og Frankrike topper svenske og danske TV-serier DVD-listene. Flere av seriene har også blitt spilt inn på nytt. Forbrytelsen ble til The Killing i USA, mens Broen ble til The Bridge i USA og The Tunnel i Frankrike og Storbritannia. Nå prater alle om “Nordic Noir”.”