TV-tips på en søndag

Mel Gibson må ty til drastiske midler når datteren blir drept. Her er dagens TV-tips.

Edge of Darkness, på TV3 kl 21:00
— Spennende nyinnspilling av en glemt, men knallgod engelsk TV-serie. Mel Gibson er etterforskeren Thomas Craven, som i dypt sorg og sinne i hjertet prøver å finne ut hva som skjedde da hans datter ble drept foran ham. Svarene han finner vil, som de sier i nettavisene, sjokkere deg. Han ender opp på, helt riktig, mørkets kant. Datteren har levd et mystisk dobbeltliv, og da må det etterforskes. Finfin søndagsfilm i thriller/krimdrama-sjangeren.
https://youtu.be/MxK__2MGm7A

Mord i paradis, på SVT1 kl 23:55
— Det finnes knapt noe mer tilbakelent for en søndag enn Mord i paradis, denne engelske krimserien lagt til en fiktiv øy i Karibbien. Tenk Bergerac med reggaebeats i bakgrunnen og svetteringer på skjorten.

Dokument utifrån: paven och maffiaen, på SVT2 kl 22:10
— Altså, finnes det noen som ikke blir nysgjerrig på en dokutittel som inneholder “pave” og “mafia”? Dokumentarer om den katolske kirke og vatikanet er en egen sjanger, og klangbunn er like mye hjelp til naziflukt som tildekking av pedoringer og onde Da Vinci-koden-planer. Her er SVT2 om programmet: “Italiensk dokumentär från 2015. Den katolska kyrkan har länge haft kopplingar till organiserad brottslighet i Italien. Men i juni förra året bannlyste den nye påven Franciskus maffian. Han har samtidigt sagt att den katolska kyrkan ska göra allt i sin makt för att bekämpa den. Frågan är om det kommer att lyckas.”