TV-tips på en søndag

Jeremy-as-Sherlock-jeremy-brett-as-sherlock-holmes-33087666-1600-972Sherlock Holmes, TV-nerding, retrosvindlere, og IRA-thriller. Her er våre TV-tips for søndagen.

Sherlock Holmes – Baskervilles hund
, på DR1 kl 15:25

— Jeremy Brett som Sherlock Holmes, det blir knapt bedre enn det. Frem til Benedict Cumberbatch gjorde rollen til sin, var Brett den udiskutable Sherlock Holmes-skuespilleren.

Programmen som förändrade TV, på SVT2 kl 16:30
— Sjekk her, dette blir TV-nerding på toppnivå, svensk TV viser en doku om Hill Street Blues og den seriens innflytelse på moderne TV: “Här får vi veta varför många anser att 1980-talets “Spanarna på Hill Street” är den enskilt mest inflytelserika dramaserien i tv:s historia. Hör också berättelsen om hur en anonym kabel-tv-kanal förde in tv-dramatiken i kulturens finrum.”

Svindlere med stil, på TV 2 Filmkanalen kl 16:55
— Ah, lettbeint komedie med Steve Martin og Michael Caine om to gamle klassesvindlere. De skal avgjøre hvem som er best av dem å svindle, og blir enige om at førstemann som får lurt 50.000 dollar ut av en kvinnelig styrtrik arving, er mesteren.

Musketerene, på NRK1 kl 21:35
— Er det noen som har sett denne britiske TV-serien? Er nysgjerrig på om jeg skal bruke tid på den. Gi gjerne en kjapp rapport i kommentarfeltet om du har sjekket ut.

Filmbonanza, på NRk1 kl 23:15
— Filmbonanza har kåret de beste norske TV-seriene gjennom tidene, og bruker dette programmet på å hylle, diskutere og vise frem.

Fifty Dead Man Walking, på NRK3 kl 00:25
— Denne har jeg lenge hatt lyst å sjekke ut. IRA, Belfast, politi, Ben knigsley og innbitt konflikt? Solgt! “21-åringen Martin blir rekruttert av det britiske politiet i Belfast til å spionere på IRA. Han arbeider seg sakte oppover i hierarkiet mens han samtidig rapporterer viktige observasjoner til britene.”