TV-tips for en sløv søndag


Et feigt drap, russiske mafiahelter, reggaekrim og tidenes beste drapsfilm? Her er tipsene for TV-søndagen.


Family Of
Cops på Showtime kl 15:55

— Om det blir FOR varmt ute i dag, og du trenger å kjøle deg ned med en limonade og litt rett-på-video underholdning, er denne 90-tallsfilmen fra Charles Bronson det du trenger. Sjekk beskrivelsen fra Imdb: “A police detective’s oversexed daughter is charged with murder when someone kills the wealthy married man she slept with.” Og selvsagt denne herlige traileren:

Mord i paradis, på Fox Crime kl 20:05
— Og om du synes du hadde det varmt i dag, sjekk serien Mord i Paradis, som vi har anbefalt flere ganger før. Engelsk politimann i Karibbien, døsige reggaerytmer, mord etter mord som må oppklares. Varmt og enkelt.

Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford, på TV 2 Zebra kl 21:00
— Jeg er usikker på hvordan denne Brad Pitt-filmen fungerer på den lille skjermen, men på det store lerretet var den storslagen og medrivende. Brad Pitt spiller Jesse James, Casey Affleck er morderen hans, og filmen handler om forholdet dem mellom. Togrøveri, sjalusi, hemmeligheter og alt man forventer av en ransfilm fra gamle dager.

The Following/The Walking Dead/Hannibal, på TVNorge kl 22:00
— Det er liten tvil om at TVNorge er seriemester på søndager, i hvert fall når det kommer til skrekk og gru og krim spenning. Seriemordere, zombies og kannibaler på rad og rekke fra kl 22:00.

Frost/Nixon, på SVT1 kl 00:55
— En av tidenes beste pratefilmer, Frost/Nixon handler om de legendariske intervjuene David Frost gjorde med den avtroppende presidenten Richard Nixon. Spennende, morsom, sjarmerende og lekkert laget, og ikke minst en feiende flott historietime.

Helter av russisk mafia, på NRK1 kl 02:35
— Denne serien virker morsom, i hvert fall basert på innsalget fra NRK. Her må Get-boksen på opptak, siden det blir i seneste laget: “En dokumentar om organisert russisk forbrytervesen som er både sjokkerende og morsom, ettersom den er fortalt av de selvtilfredse svindlerne selv. Ved hjelp av en betrodd håndlanger, en russisk kriminalitetsbekjemper, en Interpol-agent, en mafiaadvokat, en rik forretningsmann og en israelsk general lar tre allmektige russiske forbryterkonger seg intervjue.”