TV-tips for søndagen


Noen blir jaget av en dødelig kobra, mens Ben Affleck prøver å slippe unna Russel Crowe. Her er tipsene for hvordan makse TV-tittingen denne søndagen.

Ekspedisjon Kobra, på NRK2 kl 14:25
— Jeg har ikke sett denne, men tittelen alene er kul nok til at det må sjekkes ut. Og omtalen fra NRK sine nettsider tilsier at dette kan være badass dyrekrim fra virkeligheten: “Dansk dokumentar. Kongekobraen er selve Ferrarien blant slanger. Det er verdens største og mest fryktede giftslange. To dansker som arbeider med eksotiske dyr reiser til kobraens eget rike, der de kommer tett på slangenes konge, og dens mange hemmeligheter.”

Borgen, på SVT1 kl 15:55
— Hvorfor ikke starte ettermiddagen med litt velskrevet dansk politikkdrama? Jeg har sett noen løsrevne episoder av Borgen i det siste, og de fungerer overraskende bra hver for seg.

State Of Play, på NRK3 kl 21:45
— Strålende filmatisering av den fantastiske BBC-miniserien med samme navn. Russell Crowe spiller journalisten som lukter ugler i mosen da en av medarbeiderne til en up-and-coming senator – spilt av OP-5-favoritten Ben Affleck – dør i en tilsynelatende ulykke. Thriller av beste og mest spennende slag, med politikk og krim og kjærlighet og hemmeligheter i en perfekt saus.


Hunted, på TV 2 kl 21:45

— Oisann, her må alle serieelskere notere seg tidspunktet. Dette er TV 2 sin premiere på spionthrilleren Hunted, som vi omtalte ganske så begeistret da serien hadde premiere i England, sjekk saken vår her. PS: TV 2 gjør det skikkelig, og sender to episoder på premierekvelden.

Uangripelige Wall Street, på NRK2 kl 23:30
— Nok en spennende dokumentar på NRK2: “Mer enn fire år etter finanskrisen i USA er det ingen ledere på børsen i Wall Street som er stilt for retten. Er de for mektige til å straffes? Justisdepartementet har latt være å reise tiltale, selv om det foreligger tydelige bevis på at Wall Street med vitende og vilje solgte lån det ikke var dekning for.”