TV-tips for søndagen

24-Live-Another-Day-618x400
Lett agentunderholdning, han fra Pizzagjengen begraves levende, Jack Bauer er tilbake, rå Formel 1-doku. Her er TV-tipsene for dagen.

Senna
, på Viasat 4 kl 11:40

— Dette er en dokumentar du ikke vil gå glipp av, uansett om du er interessert i motorsport eller ikke. Det handler om livet til Formel 1-kjører Ayrton Senna, fra hans konkurranse med Alain Prost til det brutale dødsracet i San Marino i 1994.

Haywire, på NRK3 kl 21:00
— Underholdende film om spioner, black operations, private agenter, dobbeltspill og frekke stunts. Gina Carano spiller den private agenten Mallory Kane, som gjør jobber for eks-typen og sjefen Kenneth (Ewan McGregor). Når det går heidundrende galt, må hun på rømmen for å prøve å bevise at det ikke var hun som fucket opp alt. Tenk Bourne-filmene i tegneserieversjon, med mer oppblåst plott og litt dummere skuespillere. Haywire er ikke briljant, men overraskende moro.

Buried, på TV 2 Filmkanalen kl 21:00
— Har du alltid drømt om at Ryan Reynolds skal begraves levende? Da er Buried filmen for deg! Reynolds, også kjent som han ene fra Pizzagjengen, spiller Paul Conroy, en amerikansk soldat som våkner opp levende begravd i en kiste. Han får minneflash tilbake til hva som har skjedd, med terrorister og greier, og så blir det hele ganske så spennende. lekkert laget.

24: Live Another Day, kl 21:00 på TV3
— Premiere på ny runde med Jack Bauer og 24. TV3 viser to episoder i kveld, så det er bare å benke seg og håpe at Bauer nok en gang klarer å redde oss fra atomkatastrofe/kjemiske våpner/terrorister eller hva som måtte være sesongens utfordring.