TV-tips for søndagen

Steven Spielberg dobler med DiCaprio og Indiana Jones, to serier du kanskje har gått glipp av, herlig legal thriller-serie. Her er søndagens TV-tips.

Indiana Jones og det siste korstog
, på TV3 kl 21:00

— Harrison Ford i tredje runde som favorittarkeologen Indiana Jones, og nå med Sean Connery som hans biske besserwisser av en pappa. Hva regissør Steven Spielberg og Indy leter etter denne gang? Den hellige gral, verken mer eller mindre. Favorittscene? Når de rir inn gjennom Petra og kommer til The Treasury aka the Valley of the Crescent Moon på slutten. Eventyr på første klasse.

Catch Me If You Can, på TV 2 Zebra kl 21:00
— Steven Spielberg dobler på norsk TV i kveld, her med Leonardo DiCaprio som den sjarmerende Frank Abagnale, vaskekte svindler med stil. Med seg har han Tom Hanks, Christopher Walken og Amy Adams i kule roller, og resultatet er en lurefilm av topp klasse.

Line of Duty, på SVT kl 22:25
— Denne BBC-politiserien er en av de kuleste seriene som har gått under radaren hos de fleste. Det handler om korrupsjon, intern maktkamp og et supertett drapsplott når andre sesong – ganske frittstående fra første runde – av Line of Duty ruller over svensk TV. Tipper TVNorge kjører denne på nyåret. Dette er episode 3 av sesongen.

The Americans, på TV6 kl 23:00
— Philip og Elizabeth er vanlige amerikanske småbarnsforeldre i Washington i 1982, bortsett fra at de også er sovjetiske spioner dypt plantet i det amerikanske samfunn. Hvordan i huleste klarer de å holde fasaden som familie ovenfor samfunnet og deres egne barn, samtidig som de skal gjennomføre de mest hardkokte spionoppdrag? Akkurat som Line of Duty er The Americans en perle av en uoppdaget serie, perfekt spiondrama.

How To Get Away With Murder, kl 00:00 på Fem
— Shonda Rhimes-produsert drama om en jusprofessor og hennes superbrighte studentgjeng som hjelper henne med fete saker. Såpeopera og legal thriller i heseblesende kombinasjon.