TV-tips for søndagen! Mye bra i dag


Colin Farrell spiller i en av de mest underholdende filmene du kan se på TV. Vi gir deg en rekke TV-tips for søndagen.

(Først en liten ting: vi har side på Facebook nå, kjør gjerne en LIKE der om du vil)

Miss Marple – Mord pr korrespondanse, på NRK1 kl 11:15
— Aah, perfekt å starte dagen med litt laidback Agatha Christie-krim? Koselige Miss Marple er dagens formiddagsanbefaling.

USAs norske bataljon, NRK1 kl 20:55
— Del 2 i en dokumentarserie om nordmenn som startet en norsk-amerikansk bataljon i USA. I følge programguiden til NRK besto bataljonen av “…norske sjøfolk, første- og andregenerasjons norske innvandrere og enkelte andre. Bataljonen trente i USA og England for å gjøre seg klar til en eventuell alliert innsats i Norge”. Jeg så ikke første episode, men dette virker interessant.

Independence Day, på TV 2 kl 21:00
— Will Smith fikk sitt definitive gjennombrudd med denne vellagde scifi/actionfilmen fra Roland Emmerich. Romskip skal ta over jorden, den amerikanske presidenten (Bill Pullman) nekter å a seg kue av aliens, og Will Smith kommer og redder oss alle. Kan knapt tenke meg bedre søndagsunderholdning. PS: Jeg så The Prestige på TV 2 Zebra i går, da var det tre voldsomt lange reklamepauser. Så om du skal se film hos dem, sett på pause i starten, og begynn etter femten minutter pause. Da kan du spole forbi reklamen når den kommer.

In Bruges, på NRK3 kl 21:45
— Eller vent! Det finnes noe som er like bra som Independence Day. In Bruges er en av de filmene jeg oftest anbefaler når folk spør om skjulte perler. Colin Farrell og Brendan Gleeson er i storform som to irske leiemordere som gjemmer seg i Brugge, mens Ralph Fiennes er gangsterbossen som er sjefen deres. Morsom, frekk, spennende og mørk, In Bruges er aldeles strålende underholdning.

The Following/The Walking Dead/Hannibal, på TVNorge fra kl 22:00
— TVNorge er seriekongene på søndagskvelden. Ferdig snakket.

The Hour, på Max kl 23:25
—…spesielt siden de også gir oss The Hour, BBC-perlen fra eget kontor på 50-tallet. Les mer om andre sesong av The Hour her.

Palme – en pilgrims død, på NRK1 kl 23:50
— Denne svenske serien blir svak midtveis, men de to første episodene er spennende og interessante. Verdt å få med seg. Dette er første episode. Vi skrev om Palme – en pilgrims død da den hadde premiere på SVT, les saken her.