TV-tips for søndagen


Vi hyller Kelsey “Boss” Grammer og undres over en kalendermorder. Her er søndagens TV-tips.

Først noe rart. I hele høst har det vært grei skuring å finne gode TV-tilbud på søndagene, men i dag sliter jeg mer enn vanlig. Jeg skjønner at TV-bransjen har tatt seg en lærerlang pause, men nå som det begynner å bli kaldt, nordmenn blir adventshjemmekjære, burde man da kommet opp med et søndagsprogram som ikke bare er julekalendere og repriser? Håper det blir litt bedre de neste søndagene.

Anyways, her er noen tips:

Frasier-maraton på TV 2 kl 08:15 – 11:30
– Nå som Boss er lagt ned, er det på sin plass å hylle Kelsey Grammer med en formiddagsmaraton med Frasier. Makan til skuespiller.

Disorder In The Court på Showtime kl 18:45
– Kul serie som tar for seg “de mest sjokkerende scenene som har funnet sted i rettssaler”.

Kalendermorderen på TV 2 Filmkanalen kl 21:00
– Denne 1989-filmen er neppe noen bonafide classic, men akkurat passe underholdende og lettbent en søndags kveld. Gode skuespillere er det også: Susan Sarandon, Kevin kline oig selveste Harvey Keitel. Og dette innsalget fra TV 2 om stjernetegn og musikk er ganske funny: “Den uortodokse politimannen Nick Starkey blir satt til å løse en drapssak. For å komme til bunns i saken, må han ta i bruk sin viten om både stjernetegn og musikk.”

Austin Powers – Mannen med det gyldne lem på TV 2 Filmkanalen kl 22:50
– Undervurdert film, men man må uansett se denne filmen bare for scenene med belgiske Goldmember. Toight like a toiger!

Seriemorderne på TVNorge, kl 00:45
– Femte episode i en engelsk dokuserie om kjente seriemorderne. Denne gangen om John Allen Muhammed og stesønnen John Lee Malvo, som over tre uker holdt Washington i sjokk gjennom å snikskyte folk fra en spesialbygget van. Jeg husker veldig godt denne saken, og det slår meg at jeg ikke har hørt/lest/sett så mye om den det siste tiåret. Spennende.