TV-tips for søndagskvelden


NRK er kjapt ute med BBC-premiere, Line Of Duty fortsetter å levere spenning, og TV 2 får besøk av Dolph Lundgren. La søndagen komme!

Først varmer vi opp med Liverpool – United, får med oss Rosenborg få juling av Brann (lov å drømme), før vi inntar horisontalen i sofaen for en god dose krim og spenning.

Her er noen tips fra OP-5 for TV-søndagen. Enjoy!

Copper på NRK3 kl 21:00
Copper er den første produksjonen til BBC America, og er et politidrama lagt til 1860-tallet og Five Points, gatekrysset du kanskje husker fra Gangs Of New York. Hyggelig at NRK er noenlunde tidlig ute med en BBC-serie, etter de brukte over to år på å få Luther på skjermen. Copper hadde premiere i USA for en drøy måned siden. Forvent frodige horemammaer, korrupte politifolk, rike dandyer, gammeldags banning og mye sløssing. Gleder oss! Les mer om serien her

Varg Veum – I mørket er alle ulver grå, del 2 på TV 2 kl 21:45
– Jeg så første del av denne forrige søndag, og må innrømme at jeg ble litt skuffet. Samspillet mellom Trond Espen Seim og Jon Øigården, men effektene og skuespillet ellers er under pari. Husker ikke hvordan filmen endte, det er noen år siden jeg så den, så satser på at det tar seg opp.

Boss på Vox kl 22:20, episode 2
Kelsey Grammer spiller Chicago-ordføreren Tom Kane, som er blitt diagnostisert med en denegerende nevrologisk sykdom. Han kjøper medisiner i smug, styrer byen så best han kan, og dramaet foregår på både politisk og personlig plan. Mye håndholdt kamera, gritty filming, Kelsey Grammer er strålende og troverdig, dialogen er hard som politisk kammerpsill skal være, og du bør absolutt få med deg denne serien på TVNorge sin Vox-kanal.

Line Of Duty episode 4 på SVT1 kl 22:45
– Nestsiste episode i den superspennende serien om antikorrupsjonsmannen Steve Arnetts jakt på den hyllede politimannen Tony Gates. Velskrevet, beinhardt, erkebritisk, lekkert filmet, gode cliffhangers, Line Of Duty er en av de beste miniseriene på lenge. Sesong 2 er allerede bestilt av BBC.

Icarus TV 2 Film kl 22:50
Kveldens guilty pleasure, sjekke bare beskrivelsen i TV 2s program: “Det var de som kalte ham Icarus. Alle andre kjente ham som en skilt far med jobb i et investeringsselskap. Men de kjente ikke hans andre side – hans mørke side. For Icarus (Dolph Lundgren) var på sitt beste når han drepte folk.”

Dokument utifrån: Rädslan har 1000 ögon på SVT 2 kl 22:10
-Jeg sluker de fleste dokumentarer om 9/11 og alt som følger i kjølvannet av den dramatiske og tragiske dagen. Så denne må jeg se: “Tysk dokumentär från 2011. Attentatet mot World Trade Center i New York den 11 september 2001 förändrade våra städer. Vi tvingas nu leva i en alltmer övervakad miljö där den personliga friheten ofta får stå tillbaka för vårt behov av kontroll och känsla av säkerhet.”

Rizzoli & Isles TVNorge kl 00:00