TV-tips! Mye god underholdning i dag


Flott gjensyn med Eddie Murphy, doku om øl, fem episoder beinhard gatekrim, underholdende spionparodi. Her er våre TV-tips for en digg søndag.

Den store ølreisen, på NRK2 kl 13:20
— Denne strålende svenske reisedokumentaren handler på overflaten om en mann og hans forhold til øl, men er like så mye en kul reise inn i Europa og til alle de rare folkene og kulturene som holder til der/her. Veldig underholdende, vellaget og interessant. Dette er episode 3 av 3, men om du ikke har sett de to første er det ikke noe problem å se dem hver for seg.

Beverly Hills Cop, på Max kl 21:00
— Eddie Murphy i storform i denne strålende actionkomedien fra 80-tallet. Det er morsomt og underholdende, men det er lett å glemme at Beverly Hills Cop-filmene – i hvert fall denne første – også er tettpakket og spennende krim. Sjekk denne traileren, og si at du ikke får lyst å se Beverly Hills Cop om igjen? Skjer ikke. Bonus: Steven Berkoff som ond kunsthandler!

Get Smart, på TV3 kl 21:00
— Dette er en av mine favoritter i kategorien filmer-som-passer-perfekt-for-en-slapp-søndag. Herlig satire på spionfilmer som Mission:Impossible og James Bond-serien. Steve Carell er i toppform som Max Smart i etterretningsorganisasjonsn CONTROL, mens Anna Hathaway og Dwayne “The Rock” Johnson står på hver sin side og prøver å rydde opp etter kløningen til Smart/Carell.

The Bridge, på Fox fra kl 21:00
— Episode 6, 7 og 8 av den strålende amerikanske versjonen av Broen. Overraskende solide og spennende saker, les mer om det her.

Breaking Bad, på Max kl 23:00
— Metamf og galskap! Breaking Bad nærmer seg en episk finale, dette er den andre episoden av den siste sesongen. Her er kollega Aslak sine oppsummeringer av episode 1 og episode 2.

The Shield, fem episoder på TV 2 Zebra fra kl 00:00
— Tidenes beste politiserie ved siden av The Wire? Jepp. Michael Chiklis kjører beinhardt som Vic Mackay, den drøyeste politimannen Los Angeles noensinne har sett. Her kan du se fem episoder på rappen, anbefales beinhardt.