TV-tips på en deilig novembersøndag!


JFK, Bruce Willis i toppform, Broen avslutter, og en av tidenes mafiafilmer går på TV. Det er søndag og her er våre TV-tips!

J.F.K.
, på SVT2 kl 08:05

— Hvorfor ikke bare begynne TV-dagen med en gang, og se episode 4 av 4 i denne dokuserien om John F. Kennedy? Jeg får hvert fall aldri nok av historiene, dramaene og dokuene om drapet på den amerikanske presidenten i november 1963.

The Kennedys, på SVT1 kl 14:20
— Det var mye styr med denne serien da den gikk, TV-kanalen som hadde bestilt den sa serien fra seg og det var opphold i produksjonen. Det endelige resultatet er et helt ok portrett av JFK og familien. Grei tidtrøyte på en sløv søndag. Greg Kinnear og Katie Holmes i hovedrollene som JFK og Jackie.

Broen, på DR1 kl 20:00 og på SVT1 kl 21:00
— Aaaah, da er det omsider klart for siste episode av Broen 2. Tipper vi kan garantere episk showdown, sjokkerende overraskelser og kanskje en solid set-up til sesong 3? Kremmerne i dansk TV-bransje gir ikke fra seg denne suksessen med det første.

Les også: Bjarte Tjøstheim i eksklusivt intervju om sitt forhold til Broen 2

Die Hard, på TV 2 Zebra kl 21:00
— Yippi-kay-ay! Osv. En av tidenes kuleste og morsomste actionfilmer tåler nok et gjensyn. Bruce Willis i en av sine råeste roller som John McClane, politimannen som ordner opp i alt. ALT.

Å vokse opp som en Kennedy, på NRK2 kl 22:30
— Mer JFK! Jeg har ikke sett denne, men NRK selger bra inn på nettsiden sin: “Caroline, Robert, Christopher, Mary, John-John og David var mellom 7 og 11 år da president John F. Kennedy ble myrdet. De var mellom 13 og 17 da Bobby Kennedy ble skutt. Ettersom årene gikk, fikk de oppleve materiell rikdom, men de lærte seg også om utroskap, om presidentens mange sidesprang og om truslene som hang over familien deres. Hvordan har alt dette preget dem som mennesker?

Goodfellas, på Max kl 23:50
— For en filmkveld! Goodfellas heter Mafiabrødre på norsk, og har Ray Liotta, Joe Pesci og Robert de Niro i hovedrollene i en av tidenes beste mafiafilmer. Det begynner med “As long as I remember, I always wanted to be a gangster”, og derfra og ut er det en breial historie om lojalitet, penger, kokain, Lufthansa-ran og gigantiske mafiaegoer. Må sees.