TV-tips på en oktobersøndag

Heath Ledger vitser, svenske jegere, First House blir marginalisert og herskapslivet fortsetter. Her er søndagens TV-tips.

Downton Abbey
, på NRK1 kl 21:15

— Andre episode i femte sesong av denne riktig så underholdende serien om livet hos Crawley-familien og deres tjenere. God episode i dag også, selv om det toppet seg rimelig heftig med brannen i forrige episode, hvor blant annet politiet kommer på besøk for å si at de har et øyevitne til Mr. Greens dødsfall i London.

Jegerne – falske spor, på TV 2 Filmkanalen kl 21:00
— Kul oppfølger til den første Jegerne-filmen, som var en drivende spenennde svensk krim fra jaktmiljøet uti skogen. Nå må Erik tilbake til hjembygden etter å ha blitt toppetterforsker i Stockholm, og en enkel drapssak viser seg å være ubehagelig vanskelig og nær. Her kan du sjekke hva FIlmpolitiet skrev om Jegerne – falske spor.

The Dark Knight, på Max kl 21:30
— Aaaaah, det blit knapt bedre på en søndag enn litt moderne Batman-action. The Dark Knight er filmen hvor Heath Ledger overbeviser en hel verden som Jokeren, og setter Gotham fullstendig på hodet. Kan sees igjen og igjen.
http://youtu.be/8jqq4j52Fb4

Scandal, på Fem kl 23:05
— En skikkelig guilty pleasure av et glossy, sexy amerikansk drama som flørter med thrillersjangeren. Kriserådgiveren Olivia Pope får First House til å se ut som en gjeng førstereisgutter der hun fikser, trikser, lyver og bryter loven over en lav sko. Alt for å redde klientene sine.