TV-tips på en søndag

airforce11
Margaret Thatcher spiller Pinochet-venninne, Marlon Brando i toppform, og Harrison Ford og gjengen redder verden. Her er dagens TV-tips for deg som trenger alternativ til fotballen.

Jernkvinnen, på TV 2 Filmkanalen kl 17:15
— Strålende Meryl Streep som Margaret Thatcher, den nylig avdøde eks-statsministeren som noen briter elsker og andre hater som en hensynsløs heks. God venninne av diktatoren Pinochet og knuser av fagforeninger, men også politiker som tok noen viktige grep da England gikk til rottene på 70-tallet.

Mytteriet på Bounty, på Showtime kl 18:05
— Marlon Brando i toppform! Sterk filmatisering av historien om den grusomme Kaptein Bligh og mannskapet som gjør opprør mot ham.

24: Live Another Day, på TV3 kl 21:00
— Jack Bauer ruller videre! Episode 6 av sesong 9.

Air Force One på Max kl 21:30
— Finnes ikke noe galt med litt Harrison Ford på en søndag? Ford spiller den amerikanske presidenten James Marshall, som lander i et voldsomt leven med russiske lojalister, terrorister og folk som vil drepe ham for å oppnå sine skumle mål. Glenn Close og Gary Oldman i kule roller, feiende flott 1997-action utpå kvelden.

Magic City, på Vox kl 21:45
— Lettbent mafiaserie fra Miami om en hotelleier som hopper til snegs med mafiaen for å overleve i det beinharde Florida-markedet på 50-tallet. Underholdende, lekkert laget.